Hollanda, Bu Mesleklere İşçi ve Personel Alımı Yapacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hollanda, Bu Mesleklere İşçi ve Personel Alımı Yapacak

Hollanda'dan alınan son dakika bilgilerine göre yeni tasarı ile en az 2 bin Euro maaşla işçi alımının önünün açılacağı öğrenildi.

KPSS'siz Personel Alımı 27 Haz 2022 15:34 2
Hollanda, Bu Mesleklere İşçi ve Personel Alımı Yapacak

Hollanda da personel alımı yapacağını açıkladı.

Hollanda'ya çoks ayıda personel alımı yapılacağı açıklandı. Hollanda Temsilciler meclisinden geçen tasarıya göre Avrupa ülkelerinden personel ihtiyacını gidermeye yönelik yeni işçi alımları yapılmasının kararlaştırıldığına yer verildi. Yayımlanan duyuruya baktığımızda alınacak personlelere en az 2 ibn Euro maaş verileceği bildirilirken personellerin hangi kadrolarda çalıştırılacağına da yer verildi.

ÖNCELİKLE SÖYLEYELİM: HENÜZ BAŞVURU BAŞLAMADI SADECE AÇIKLAMA GELDİ

Habere geçmeden önce söyleyelim başvuru henüz başlamadı. Hollanda Temsilciler meclisinden tasarının geçmesi ile birlikte personel alımının önü açılacak. İlanların Ağustos ayından itibaren yayınlanması bekleniyor. İlanlar geldiğinde telefonunuza bildirim gelsin istiyorsanız aşağıdaki linklerden finans7.com mobil uygulamasını indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

ALIM YAPILACAK KADROLAR BELLİ OLDU

Hollanda basınından alınan son dakika bilgilerine göre alınacak kişilerin istihdam edileceği pozisyonların şu şekilde olacağına yer verildi: "Şoför, Bekçi, Hizmet personeli, Çöp toplama personeli, Kuaför, manikürcü, pedikürcü ve kuaför yardımcısı, Peyzaj bahçıvanı ve yardımcısı, Kaporta metal işçisi ve tamir ustası, sac metal işçisi ve demirci, CNC operatörü pozisyonuna, Elektrikçi kadrosuna, Kasap ve kasap yardımcısı,, fırıncı ve hamurcu, Garson, Temizlik personeli, Güvenlik görevlisi, Beden işçisi"

EN AZ 2 BİN EURO MAAŞ

Alınacak personellere en az 2 bin Euro civarında maaş verileceği bildirildi. Tasarının temsilciler meclisinden geçtikten sonra ilanların Ağustos ayı gibi yayınlanması bekleniyor. Yayınlanınca finans7.com olara ktakipçilerimize haber vereceğiz.

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Dil şartı olmasa keşke ah...
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Vallah çok iyi keşke çocuklarım gitseler Türkiyede çöpçü olarak bile iş yok