Güvenlik Olmak İsteyenler Dikkat! En Az Lise Mezunu 1358 Güvenlik Görevlisi Aranıyor...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Güvenlik Olmak İsteyenler Dikkat! En Az Lise Mezunu 1358 Güvenlik Görevlisi Aranıyor...

İŞKUR üzerinden silahlı- silahsız olmak üzere güvenlik görevlisi alımı yapılacak!

İş İlanları 4 Ağu 2022 18:13 1
Güvenlik Olmak İsteyenler Dikkat! En Az Lise Mezunu 1358 Güvenlik Görevlisi Aranıyor...

İŞKUR üzerinden silahlı- silahsız olmak üzere güvenlik görevlisi alımı yapılacak! Peki başvurular ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla silahlı ve silahsız 1.358 güvenlik görevlisi işe alım bildirimi yayınladı. Türkiye'nin farklı illerinde özel sektörde ve kamuda istihdam edilecek adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir.

İŞKUR ÜZERİNDEN YAYIMLANAN GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIM İLANLARI

İŞKUR GÜVENLİK GÖREVLİSİ BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Güvenlik Görevlisi alım ilanlarına başvuru yapmak isteyenlerin öncelikle esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sitesine giriş yapmaları ve açılan sayfada "Meslek" bölümüne "Güvenlik Görevlisi" yazarak ara tuşuna tıklaması gerekiyor. Ardından açılan sayfada Güvenlik Görevlisi alımına ilişkin tüm ilanlar listelenecek. İlana başvuru aşamasında İŞKUR, T.C kimlik numarası ve şifre ile  adayların giriş yapmaları gerekiyor. 

Buna ek olarak giriş aşamasında E- Devlet şifresi ile de giriş yapabilirsiniz. Bu aşamaları tamamladıktan sonra listelenen ilanlara giriş yapın. Başvuru şartlarını taşımanız halinde başvur butonuna tıklayarak online başvuru işlemini kolayca tamamlayabilirsiniz.

 

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Güvenlik aranıyor. Aranıyor da hep mi erkek aranır be kardeşim. Kadınlar daha çok işine sahip çıkıyor ama kim takar?