Gümüş fiyatı tahmini geldi: Yükselecek mi düşecek mi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gümüş fiyatı tahmini geldi: Yükselecek mi düşecek mi?

Son dakika haberi: Gümüş fiyatları hakkında bir son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada 2023 ve 2024 tahminlerine yer verildi.

Emtia 6 Ocak 2023 08:33 0
Gümüş fiyatı tahmini geldi: Yükselecek mi düşecek mi?

Gümüş fiyatı hakkında tahmin geldi.

Altından sonra en çok tercih edilen değerli metallerden olan gümüş fiyatı hakkında son dakika açıklaması geldi. Bazı analistler gümüş fiyatının bu sene ve gelecek sene arasında belirgin bir şekilde yükseleceğini , özellikle bu sene değerli metaller için iyi bir yıl olabileceğini söyledi.

ElliottWaveTrader. net kurucus Avi Gilburt konu ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında gelecek senenin ilk yarısında gümüş ons fiyatının 50 dolar seviyesini görebileceğini söyledi. Yapılan değerlendirmeler sonrası gümüş ons fiyat performansının 2010 ile 2011 senelerinde gerçekleşen hamlelerin benzerinin olabileceğini söyledi. O dönemde gümüş fiyatı U şeklinde bir seyir göstermiş ve ciddi anlamda yükselmişti.Son 2 senelik gümüş fiyatı performansına baktıkğımızda diğer metallere göre daha ucuz olduğuna ve bu nedenle gümüşe ilginin artabileceğine yer verildi. 

Gilburt yaptığı açıklamada büyük sıçrama öncesinde kısa bir geri çekilme olasılığının olduğunu , daha sonra yükselişin görülebileceğini söylerken 22 dolar seviyelerine kadar geri çekilme olasılığı olan ons gümüş bu sene ya da gelecek sene 50 dolara kadar çıkabilir. Nisan 2011 senesinde 49.51 dolara kadar çıkan ve rekor kıran gümüşün bu yıl da 2024 yılının ilk yarısında tekrar çıkabileceği belirtiliyor.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç