Fahrettin Koca'dan Sağlık Personellerine Maaş Zammı Açıklaması Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fahrettin Koca'dan Sağlık Personellerine Maaş Zammı Açıklaması Geldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sağlık personellerine maaş zammı hakkında yaptığı açıklamada biraz sabır istedi.

Sağlık 25 Mayıs 2022 15:56 0
Fahrettin Koca'dan Sağlık Personellerine Maaş Zammı Açıklaması Geldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Sağlık Personellerine Maaş Zammı Açıklaması.

Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne giden ve Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ile bir görüşme gerçekleştiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, görüşmeden sonra bazı açıklamalarda bulundu. Bakan Koca yaptığı açıklamada sağlık personellerine maaş zammı için biraz sabır isterken bu ay konunun meclise geleceğini söyledi. 

Öğleden sonra Meclise gelen Bakan Koca, burada AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ile bir görüşme gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıda sağlık personellerine maaş zammının görüşüoldüğü öğrenilirken Bakan Koca, toplantıdan sonra basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulundu.

MAYMUN ÇİÇEĞİ HASTALIĞI

Türkiye'de maymun çiçeği hastalığı var mı yok mu sorusuna cevap veren Bakan Koca, sosyal medya üzerinde dolaşan yanlış haberlere tepki gösterdi ve "Türkiye'de maymun çiçeği vakası yok. Gereksiz bir tedirginlik oluşturmamalı. Hastalığın ppandemiye sebep olacağına inanmıyorum" dedi.

ZAM BU AY GELİYOR BİRAZ SABIR

Bakan açıklamasının devamında ise maaş zammına değindi. ''Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 5. müjde bu ay meclise geliyor biraz sabır '' diyen Bakan Koca, sağlık personellerinin sorunlarının ciddi anlamda çözüleceğini , bunu herkesin göreceğini söyledi.

Sağlık personelleri , uzun süredir beklenen ek maaş zammının ve iyileştirmelerin bir an önce gelmesini ve yürürlüğe girmesini istiyor. Bakan Koca geçen ay yaptığı açıklmada tüm personeller için çalışma yapıldığını iletmişti. Bu konuda önümüzdeki günlerde düzenleme netleşecek ve açıklama gelecek. Açıklama geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç