Erdoğan Açıkladı: Süreç Hızlandı: Etlik Şehir Hastanesi Personel ve İşçi Alımı Başvurusu 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erdoğan Açıkladı: Süreç Hızlandı: Etlik Şehir Hastanesi Personel ve İşçi Alımı Başvurusu 2022

Etlik Şehir Hastanesine personel ve işçi alımları hız kazandı. İşte personel alımı başvuru bilgileri.

İş İlanları 15 Ağu 2022 23:20 0
Erdoğan Açıkladı: Süreç Hızlandı: Etlik Şehir Hastanesi Personel ve İşçi Alımı Başvurusu 2022

Etlik Şehir Hastanesi personel alımı hızlandı. İşte başvuru bilgileri.

Ankara'da açılacak Etlik Şehir Hastanesi'ne personel ve işçi alımları hızlandı. Gelen son dakika bilgilerine göre hastanenin önmümüzdeki ay açılacağı ve hizmete başlayacağı, bu kapsamda personel alımlarının hızlandığına yer verildi. 

SAĞLIK PERSONELİ VE İŞÇİ ALIMINI BAKANLIK YAPACAK

Hastane bünyesine hemşire, ebe, tekniker , teknisyen gibi alımları Sağlık Bakanlığı yapacak. 

Diğer alımlar yardımcı hizmetler alımları ise yüklenici firma aracılığıyla yapılıyor. "Türkerler Holding faaliyetleri, 50 yıla yakın bir süre önce Ankara’da başladı. Özellikle inşaat sektöründeki yatırımlarla giderek artan bir ivme yakalayan Türkerler Holding, bugün 130'u aşkın şirket ve yarım yüzyıla yakındır biriktirdiği tecrübesiyle Türkiye ekonomisinde önemli bir lider haline geldi. Türkerler; gayrimenkul geliştirme, yenilenebilir enerji, doğalgaz dağıtım ve ticareti, kamu özel ortaklığı projeleri (PPP) ve tekstilde Türkiye’nin en iddialı projelerine imza attı. Baraj, tünel, otoyol, metro, hastane inşaatlarında kazandığı deneyimi, son dönemde kaliteli konut, ofis ve ticaret alanı inşaatlarına da yansıtmaya başladı. Mahall Ankara, Mahall Bomonti İzmir ve Çiftçi Towers projeleriyle gayrimenkul geliştirme sektörünün en önemli markaları arasına girdi. PPP modeliyle, Ankara Etlik semtindeki Türkiye’nin en büyük şehir hastanesinin de arasında bulunduğu İzmir ve Kocaeli ile birlikte 3 ayrı hastanenin inşaatını ve işletmesini üstlendi." ifadeleri ile duyuru yayımlandı.

ERDOĞAN AÇIKLADI: GELECEK AY AÇILIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı açıklamada AnkarA2daki ikinci şehir hastanesi olan Etlik Şehir Hastanesi'n,in gelecek ayın sonuna yetişeceğini, Etlik Şehir Hastanesi'nin açılması ile birlikte AnkarA'daki şehir hastanesi sayısının 2'ye çıkarılacağını söyledi. Etlik Şehir Hastanesi Eylül ayının sonunda açılacak ve Ankara'da hizmet vermeye başlayan 2. şehir hastanesi olacak.

YÜKLENİCİ FİRMA DUYURU YAYIMLADI: İŞTE BAŞVURU YAPACAKLARDA ARANACAK ŞARTLAR

İşçi personel alımları yüklenici firma aracılığıyla yapılmaya başlandı. "Başvurularınızı çalışmak istediğiniz bölüm ve pozisyonu belirten bir ön yazı ile yapmanızı rica ederiz. Başvurularınız veri tabanımıza eklenmiş olup, niteliklerinize uygun pozisyonlar oluşması durumunda sizinle iletişime geçilecektir." ifadeleri ile yayımlanan personel ve işçi alımında başvuru bilgileri, başvuru şartları şu şekilde:

·  Lise / üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

·  İlgili bölüme istinaden orta / iyi / çok iyi derecede İngilizce bilen,

·  İletişim becerisi ve insan ilişkileri güçlü,

·  Kalite ve sonuç odaklı,

·  Yeniliklere ve gelişime açık,

·  Erkek adaylar için tercihen 2 yıl tecilli ya da askerlik hizmetini tamamlamış olmak.

Aday Kriterleri

Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)

Askerlik Durumu: Muaf, Yapıldı

Ehliyet: B sınıfı

BAŞVURU NASIL YAPILACAK? İŞTE BAŞVURU LİNKİ

İlana başvurular internet üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların https://www.kariyer.net/is-ilani/turkerler-insaat-turizm-maden-enerjiur-tic-ve-san-genel-basvuru-2969124 adresi üzerinden başvurularını yapması gere gerekmektedir. 

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç