Emeklilere Güzel Haber: Promosyon Ödeme Tutarları Yükseltilecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emeklilere Güzel Haber: Promosyon Ödeme Tutarları Yükseltilecek

Milyonlarca emekliye güzel haber! 1 Kasım'dan itibaren 19 banka emeklilere verilen promosyon tutarlarını artıracak. 

Emekli Haberleri 31 Ekim 2022 16:43 0
Emeklilere Güzel Haber: Promosyon Ödeme Tutarları Yükseltilecek

Binlerce emeklinin heyecanla beklediği promosyon ödemeleri için beklenen gün geldi. 1 Kasım'dan itibaren 19 banka emeklilere verilen promosyon tutarlarını artıracak. 

Emekli promosyon ödemelerinde güzel haber geldi. Banka promosyonunda emekliler için taban tutarlar 1 Kasım'dan itibaren yükseltilecek ve bankalar yeni kampanyalarını duyuracak. İşte promosyon ödemeleri ile ilgili bilinmesi gerekenler...

BANKALAR EMEKLİ PROMOSYONLARINI YÜKSELTİYOR

Geçtiğimiz gün SGK tarafından gelen açıklamaya göre emeklilere ödenecek en düşük promosyon tutarlarını güncellenmişti.

Bu kapsamda emekli aylığı 3 bin 500 TL'ye kadar olanlara 3 bin TL, 3 bin 500-7 bin 500 lira arası olanlara 3 bin 500, 7 bin 500-10 bin lira arası olanlara 4 bin 500, 10 bin liradan fazla olanlara ise 5 bin lira asgari promosyon ödemesi yapılacak.

Sizce yeterli mi? Yorumlar kısmından yazın.

19 BANKA 1 KASIM'DAN İTİBAREN...

SGK ile protokol imzalayan 19 banka 1 Kasım'dan itibaren 3 yıllık taahhüt veren emeklilere en az yenilenen taban tutarları ödemek zorunda olacak.

HANGİ BANKALARLA PROTOKOL İMZALANACAK?

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıf Bank, Garanti Bankası, İş Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Akbank, Deniz- Bank, Türk Ekonomi Bankası, ING Bank, Şekerbank, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası, Albaraka Türk Katılım Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Vakıf Katılım Bankası, Odeabank, Fibabanka.

PROMOSYON TUTARLARI ARTABİLİR

SGK tarafından yapılan açıklamada ''Belirlenen tutarlar asgari olup, Bankalar kendi uygulamaları doğrultusunda promosyon miktarlarını artırabilecekler'' denilmişti. Bu kapsamda bankaların 1 Kasım'dan itibaren asgari tutarların üzerinde yeni promosyon kampanyalarını duyurması bekleniyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç