MEB, Personellerin Promosyonlarını Güncelledi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MEB, Personellerin Promosyonlarını Güncelledi

Son dakika haberi: MEB merkez teşkilatındaki personellerin promosyon ödemeleri güncellendi.

Eğitim 30 Ekim 2022 11:12 0
MEB, Personellerin Promosyonlarını Güncelledi

Son dakika haberi: Öğretmenlerin promosyonu 25 bin liraya çıktı.

Milli Eğtiim Bakanlığı kaynaklarından alınan son dakika bilgilerine göre MEB, merkez teşkilatta görev yapan personelin maaş , ücret ve diğer ödemelerinin yapıldığı Vakıfbank ile personel başına 3 bin lira ödeme yapılması üzerine 1 Ocak 2021 tarihinde 3 yıllık bir promosyon sözleşmesi imzaladı. 

Gelen son dakika bilgilerine göre MEB, Vakıfbank ile bir görüşme yaptı ve görüşlme sonucu promosyon miktarları güncellendi. Gelen bilgilere göre görüşmeler sonucunda 31 Aralık 2023 tarihinde süresi dolacak maaş promosyon sözleşmesi, iki sene ilave ile revize edildi. Buna göre daha önce personel başına alınmakta olna 3 bin liralık ödemeye ek olarak 22 bin 500 liralık promosyon ödenecek ve toplam promosyon 25 bin 500 lira oldu.

TÜM TÜRKİYE İÇİN Mİ GEÇERLİ?

Söz konusu karar , MEB'in merkez teşkilatında çalışan personeller için geçerli. Öğretmenlerin promosyonları bulundukları il ve ilçelere göre yapılmaktadır. Ancak bu rakamın taban plarak kabul eidlmesi ve il ile ilçelerdeki öğretmenlerin promosoyonlarının en az bu seviyede olması gerekiyor. 

Sizce kaç TL olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç