Dünyaca Ünlü Kripto Para Yorumcularından Bitcoin Tahmini Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dünyaca Ünlü Kripto Para Yorumcularından Bitcoin Tahmini Geldi

Son dakika haberi: Dünyaca ünlü iki isim, kripto para piyasasında yükseliş için kritik tahminlerini paylaştı.

Kripto Paralar 18 Kasım 2022 23:39 0
Dünyaca Ünlü Kripto Para Yorumcularından Bitcoin Tahmini Geldi

Dünyaca ünlü kripto para yororumcusundan Bitcoin ve Tether tahmini geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklamasında bulunan Baş Ekonomist ve Küresel Strateji Uzmanı Peter Schiff, kripto paralarla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Schiff yaptığı açıklamada kripto paralarda yeni bir ralli beklentisi olduğunu söyledi.

Bir grafik paylaşan ve Tether'e dikkatleri çeken Schiff, Tether'in hiçbir çöküş göstermediğini söyledi ve kripto paralardaki kargaşaının göz önüne alındığında kriptocuların paralarını Tether2e yatırdığını ve Tether'in piyasa değerinde bir artış beklendiğini söyledi. Schiff, Tether grafiğini şu şekilde verdi:

Bitcoin'de bir ralli beklendiğini söyleyen Peter Schiff, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı "Bu tabloya bak? Bu uğursuz. #Tether piyasa değerinde hiç bir çöküş görmedi. #crypto 'deki kargaşa göz önüne alındığında, kripto satıcıları paralarını Tether'e yatırdıkça Tether'in piyasa değerinde bir artış beklenebilir. Bu, Tether'da bir koşuya benziyor. Eğer öyleyse, yakında bir #Bitcoin koşusu takip edecek"

GOLDMAN SACHS ESKİ EKONOMİSTİ DE RALLİ BEKLİYOR

Eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal ise yaptığı son açıklamada Bitcoin'in bir ralliye hazırlandığını söyledi. Pal açıklamasında, boğa piyasası beklentisi olduğunu söyledi ve “Likidite geri döndüğünde, ağın değeri artmalıdır. Bu da daha fazla yatırımcı getirir ve çarpan etkisi yaratır” dedi.

ŞİMDİ NE KADAR?

Kripto para piyasasına baktığımızda 1 Bitcoin 16 bin 618 dolar seviyesinde seyrederken 1 Ethereum 1209 dolar seviyesinde.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç