Dolar Üzerinden Hesapladı: İslam Memiş'ten Şaşkına Çeviren Asgari Ücret Tahmini!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dolar Üzerinden Hesapladı: İslam Memiş'ten Şaşkına Çeviren Asgari Ücret Tahmini!

Yeni yıla kısa bir süre kala binlerce çalışanın gündeminde yer alan Asgari Ücret zammı ile ilgili tahminler gelmeye devam ederken bir yorumda İslam Memiş'ten geldi.

Çalışma Hayatı 21 Ekim 2022 15:59 2
Dolar Üzerinden Hesapladı: İslam Memiş'ten Şaşkına Çeviren Asgari Ücret Tahmini!

Dolar kuru ve altın tahminleri ile sık sık gündeme gelen Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş bu kez asgari ücret zammı ile ilgili yaptığı tahmin ile gündeme bomba gibi düştü. 2023 yılı asgari ücreti ne kadar olacak? İşte İslam Memiş'in açıkladığı o rakam...

Yeni yıla kısa bir süre kala binlerce çalışanın gündeminde yer alan Asgari Ücret zammı ile ilgili tahminler gelmeye devam ederken bir yorumda İslam Memiş'ten geldi. Memiş milyonların beklediği ve Aralık ayında belli olacak asgari ücrete ilişkin tahminini açıkladı.

İSLAM MEMİŞ ASGARİ ÜCRET TAHMİNİ

Asgari ücret zammı ile ilgili konuşan İslam Memiş şu ifadeleri kullandı,

"Hükümet tarafından sık sık açıklamalar geliyor. Rakamlar üzerinden manipülasyon oluyor. Ben dolar kuru üzerinden tahmin yapabiliyorum. Muhtemelen 7250-7500 lira civarında bir asgari ücret karşımızda olabilir."

Sizce Asgari Ücret Ne Kadar Olmalı? Yorumlar Kısmından Yazın...

ASGARİ ÜCRET NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Asgari ücret zammı Aralık ayında belli olacak. Aralık'ta başlayacak asgari ücret tespit komisyonu toplantısında asgari ücret zammı belirlenecek ve Aralık ayının son haftasında yeni rakam belirlenecek.

 

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Nabız yoklanıyor ses çıkmazsa bunun üstüne yatarlar. En az 8250 TL olması lazım asgari ücretin. Dolar üstünden değil enflasyonun üstünde zam verilmeli. Ya da maaşlar dolar olarak ödenmeli.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
7250 ila 7500 arası mi dalga mı geçiyorlar bizlerle kiralar almış başını gidiyor erzak meyve sebze lafını dahi açmıyorum bu fiyatı belirleyen Lee sadece bir ay o maaşla geçinmeye çalışsınlar su ülkede