Devletten Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunlarına Faizsiz ve 2 Yıl Geri Ödemesiz Kredi Veriyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Devletten Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunlarına Faizsiz ve 2 Yıl Geri Ödemesiz Kredi Veriyor

Son dakika haberi: Ziraat ve Halk Bankası, gençlere yönelik iş kurma desteklerine yenilerini ekledi ve 500 bin liraya kadar faizsiz ve 1-2 yıl geri ödemesiz kredi verileceği açıklandı.

Kredi 27 Mayıs 2022 21:50 15
Devletten Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunlarına Faizsiz ve 2 Yıl Geri Ödemesiz Kredi Veriyor

Devletten iş kurmak isteyen gençlere 1 ve 2 yıla kadar geri ödeme olmadan para desteği geldi.

Kamu bankalarından son dakika açıklaması geldi. Ziraat Bankası ile Halk Bank tarafından yapılan açıklamada iş kurmak isteyen gençlere devlet tarafından farklı başlıklar altında kredi desteğinin sunulacağına yer verildi. 3 kredi paketi kapsamında vatandaşlara sunulan kredi desteğinin başvuru bilgilerine finans7.com olarak bu yazımızda yer veriyoruz. 

İŞ KURMAK İSTEYENLERE DEVLET DESTEKLERİ ARTMAYA BAŞLADI

İş kurmak isteyen gençlere yönelik verilen destek kredilerine baktığımızda bir kampanyada faizsiz kredi verildiği, bir pakette 1 yıl geri ödemesiz kredi , son pakette ise 2 yıl geri ödemesiz kredi desteğinin sunulduğuna yer verildi. Gençlere , kadınlara yönelik verilen kredi desteklerine baktığımızda birçok sektörde kredi desteklerinin verilmeye devam edeceği öğrenildi. 

Seçimlere kısa süre kala vatandaşlara daha fazla kredi kampanyasının sunulacağı öğrenildi. 

İLK KREDİ PAKETİ: İŞ KURACAKLARA FAİZSİZ 150 BİN TL

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada köyüne dönen gençlere faizsiz 150 bin TL kredi sağlanacağına yer verildi. Söz konusu kredi desteği faizsiz ve 1 sene geri ödemesiz olarak gençlere ödeniyor. Kredi paketinin detaylarına ulaşmak için lütfen TIKLAYIN

Ziraat Bankası tarafından bir açıklama yapıldı ve kredi desteğinin sağlandığı iller şu şekilde açıklandı. 

İKİNCİ KREDİ PAKETİ: LİSANS VE ÖN LİSANS MEZUNLARINA 350 BİN TL 1 YIL GERİ ÖDEMESİZ KREDİ DESTEĞİ

İş kurmak isteyen üniversite mezunu gençlere 350 bin TL'ye kadar 12 ay geri ödemesiz kredi desteği sağlanıyor. Halkbank tarafından verilen söz konusu kredi kampanyasında gençler, projeleri ile bankaya başvuru yapacak. Projesi kabul edilen gençlere 350 bin liraya kadar para verilecek. Gençler bu para ile işlerini kuracak ve 1 sene geçtikten sonra kredilerini geri ödemeye başlayacak. Kredinin detaylarına gitmek için TIKLAYIN

ÜÇÜNCÜ KREDİ PAKETİ: 2 YIL GERİ ÖDEMESİZ KREDİ

Büyük çoğunluğu kadınlara verilen genç çiftçi kredisinde başvuru detayları, "Tarım alanındaki genç girişimci sayısının artırılması, gençlerin tarımsal üretime yönelik yatırımlarının ve faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla genç çiftçilerimize 500.000 TL’ye kadar sunulan kredimizdir." ifadeleri ile şu şekilde açıklandı:

"Süt hayvancılığı, besicilik, arıcılık, et tavukçuluğu, serada sebze üretimi, tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği kapsamında;

  • Canlı hayvan alınmasına
  • Basit sera yapımına yönelik inşaat harcalamalarına
  • Faaliyet konunuzla ilgili makine ekipman alınmasına (traktör hariç)
  • Kiralık işletmeler için kira ücretine

Koşullarınız ile üretim yaptığınız konu uygunsa ve ilgili yılda yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararı’nda yer alan kriterleri sağlıyorsanız, sübvansiyonlu kredi uygulamaları kapsamında, düşük faizli kredi imkânından yararlanabilirsiniz."

FAİZSİZ YENİ KREDİ PAKETLERİ YOLDA

Vatandaşlara yeni dönem faizsiz krediler sağlanacağı, iş kurmak isteyen gençlere daha fazla destek sağlanacağı açıklandı. Faizsiz kredi desteği geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (15)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Oooo Mazot 26.00 TL geçmiş ne üretecek gençler uyanık gençler dalmaz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Devletimiz mazotu gübreyi ucuzlatmadan hiç bir iş yapılmaz akıllı gençler dalmaz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Devletim var olsun
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Nerde Devlet?
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Mazot yem aldı başını gitti destek veren devlet böyle olmamalı