Devletten 77 Şehirde Ucuza Satılık 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 Ev: İşte Liste
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Devletten 77 Şehirde Ucuza Satılık 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 Ev: İşte Liste

Ucuza ev almak isteyen vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. 77 şehirde 120 bin liradan başlayan fiyata ev satışı başladı.

Emlak 22 Nisan 2022 10:48 1
Devletten 77 Şehirde Ucuza Satılık 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 Ev: İşte Liste

77 şehirde ucuza konut satışları başladı.

İlan sayfası üzerinden kamu kurumları ilanlar yayımladı ve toplamda 77 şehirde ucuza konut satışlarının başladığına yer verildi. Yayımlanan ilanlara baktığımızda 1+1 , 2+1, 3+1 ve 4+1 evlerin ucuza satıldığı görüldü. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda uygun fiyata satışa sunulan bu evler için başvuru bilgilerine ve detaylarıan yer verdik.

HANGİ İLLERDE EVLER SATIŞTA?

İlan sayfasında detaylara baktığımızda evlerin icra müdürlükleri tarafından satışa çıkarıldığı görülmekte. Sadece 4 şehirde konut satışının olmadığı görülüyor. Toplamda 2 bin 363 evin satışa çıkarıldığı iller şu şekilde sıralanıyor:

Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Bartın
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce.

İlan sayfasında yayımlanan bazı ev satışı duyuurları şu şekilde:

SATIŞLAR NASIL YAPILACAK?

Birçok konutun satışı uyap e ihale sayfası üzerindne yapılacak. Direk satış yöntemi ile satılacak konular için de konut satış ilanındaki detaylara bakmanız tavsiye edilir. Uyap üzerinden ihaleye katılarak yapılacak alımlar için açıklama şu şekilde:

"İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşincigünden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini,rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamınıve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesini yatıracak."

1+1 - 2+1 - 3+1 VE 4+1 EVLER

İlanlara baktığımızda evlerin 1+1 , 2+1 , 3+1 ve 4+1 şeklinde olduğu görüldü. Yukarıdaki şehirlerin farklı semtlerinde satışa çıkarılan bu konutlar için fiyatların uygun olduğu görüldü. 

EV FİYATLARI NE KADAR?

Ev fiyatlarına baktığımızda ise 120 bin liradan fiyatların başladığı görüldü. Adana, Mersin gibi illerde ortalama 300-400 bin civarında satılan evler, büyükşehirlerde , evin konumuna göre daha ucuza ya da daha pahalıya satışa sunuluyor. 

SATILIK EV İLANLARININ DETAYLARI

İlan sayfası üzerinden yayınlanan ve satış duyuruları güncel olan 77 şehirdeki konut satışlarının detaylarına , konutların fiyatlarına, metrekarelerine , oda sayılarına daha detaylı şekilde bakmak için aşağıdaki sayfaya gidebilirsiniz.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/kategori/14/konut?txv=14&currentPage=1

Linki kopyalayıp yeni sekmede açtıktan sonra il seçimi yaparak satılık evlerin adreslerine ve tüm detaylarına göz atabilirsiniz.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Aglayanin mali gulene yar olur mu ?