Bu Fırsat Kaçmaz! Kamu Bankaları İkinci El Otomobil Satışları Başladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bu Fırsat Kaçmaz! Kamu Bankaları İkinci El Otomobil Satışları Başladı!

Kamu Bankaları ellerinde kalan araçları piyasa fiyatının altında fiyatlarla ihale yolu ile satışa çıkardı.

Taşıt 22 Eylül 2022 18:09 0
Bu Fırsat Kaçmaz! Kamu Bankaları İkinci El Otomobil Satışları Başladı!

Kamu Bankaları ellerinde kalan araçları piyasa fiyatının altında fiyatlarla ihale yolu ile satışa çıkardı. İşte bankalar tarafından satışa çıkarılan otomobiller...

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıf Bankası ellerinde bulunan ikinci el araçları satışa çıkardı. Bankaların gayrimenkul ve 2.el araç satış ilanları yıl sonuna yakın yeniden güncellendi. Güncellenen yeni ilanlarda yükselen araç fiyatları nedeniyle araba sahibi olmakta zorlanan kişilere düşük fiyatlı, ucuz 2.el araba alma imkanı sunuldu.

Kamu Bankaları Tarafından Satışa Çıkarılan Otomobiller;

Ziraat Bankası İkinci El Araç SatışI için TIKLAYIN

Vakıfbank İkinci El Araç SatışI için TIKLAYIN

Halk Bankası İkinci El Araç SatışI için TIKLAYIN

BANKADAN SATILIK ARAÇ ALMAK İÇİN HANGİ YOLLAR İZLENİR?

Bankalardan araç almak isteyenler başvurularını her bankaya ayrı ayrı yapacaklar. Örneğin Ziraat Bankası'nın satışa çıkardığı araçlardan birisini beğenenler başvurularını Ziraat Bankası şubelerine bizzat yapabilecekler. Bankanın müşterisi olanlar ise bankanın gayrimenkul satış sistemine internet bankacılığı üzerinden giriş yaparak online teklif verebilirler. Şubeden yada internet bankacılığından başvuru yapan, teklif verenler ihale sonunda en yüksek teklifi vermeleri durumunda araçları almaya hak kazanacaklar. Satış ve devir işlemleri ilgili banka şubelerinden yürütülecek.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç