Servet Ödemeyin! Vakıfbank 70 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla 2.El Araç Satıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Servet Ödemeyin! Vakıfbank 70 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla 2.El Araç Satıyor

Kamu Bankaları arasında yer alan Vakıfbank'ta kendilerine ait olan ve artık kullanılmayan ikinci el araçları ihale ile satışa çıkardı.

Taşıt 22 Eylül 2022 16:58 0
Servet Ödemeyin! Vakıfbank 70 Bin TL'den Başlayan Fiyatlarla 2.El Araç Satıyor

Vakıfbank kendine ait olan araçları satışa çıkardı. Kamu Bankaları arasında yer alan Vakıfbank'ta kendilerine ait olan ve artık kullanılmayan ikinci el araçları ihale ile satıyorlar. İşte satışa çıkarılan otomobiller...

Otomobil fiyatlarının ülkemizde son yıllarda artması ile birlikte araba almak isteyen vatandaşlar ilanları yakından takip ediyor.

Bu kapsamda Vakıfbank'ta araç satışı yapan bankalar arasında bulunuyor. Bankanın internet sitesinde yer alan otomobillere baktığımızda ihale ile satışa çıkarılan listede binek otomobil ile birlikte ticari araçlar da yer alıyor.

İhale ile araç satışı için duyuru yayımlayan Vakıfbank'ın listesini merak edenler için tabloyu aşağıda paylaştık. Aşağıda yer alan tablolarda araçların marka model ve satış rakamlarına ilişkin bilgiler yer alıyor.

 

 

VAKIFBANK'TAN ARAÇ NASIL ALINIR?

Vakıfbank veya diğer herhangi bir bankadan araç alacak olan vatandaşlar ilk olarak ilanları inceleyecekler. Uygun bir araç bulanlar Vakıfbank müşterisi olmaları durumunda online başvuru yaparak teklif verebilecekler. Ancak banka müşterisi olmayanlar yada bankanın internet bankacılığını kullanmayanlar şubeye gidecekler.

Herhangi bir Vakıfbank şubesine gidecek olan vatandaşlar buradan başvurularını yapabilecekler. Daha sonra banka şubesinden oluşturulacak hesap ile online başvuru yapılacak. Teklifler izlenecek ve artırılabilecek.

Bankanın araç satış ilanlarına ulaşmak isteyenler Vakıfbank Gayrimenkul Satış sayfasından Araç Satış İlanlarına tıklayarak tüm listeye ulaşabilirler.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç