Bayrama Günler Kala Kötü Haber: Uçak Bileti Fiyatlarına Zam
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bayrama Günler Kala Kötü Haber: Uçak Bileti Fiyatlarına Zam

Son dakika haberi: Uçak bileti fiyatlarına zam geleceği açıklandı. Yapılan açıklamada 699 lira olan tavan fiyatın 799 liraya çıkarıldığına yer verildi.

Taşıt 25 Nisan 2022 22:23 0
Bayrama Günler Kala Kötü Haber: Uçak Bileti Fiyatlarına Zam

Bayram öncesi uçak bileti fiyatlarına zam geldiği açıklandı.

Haber Report'un son dakika olarak aktardığı bilgide uçak bileti fiyatlarında tavan fiyat uygulamasında düzenleme yapıldığı ve düzenleme ile tavan fiyatın artırıldığına yer verildi.

 

Ramazan Bayramı'na bir hafta kala vatandaşları üzen bir son dakika haberi geldi. Memlekete gitmek isteyen vatandaşlar bilet fiyatlarına bakıyor. Bilet fiyatlarında rekor üstüne rekor geldiği için çok sayıda vatandaş memlekte gitmeme kararı aldı. Bu konuda sosyal medya üzerinde de komik paylaşımlar yapıldı. Birçok vatandaş , bilet fiyatlarını görünce ailesinden gelme tepkileri aldığını komik dillerle sosyal medya üzerinde paylaştı.

 

BAYRAM GELİYOR NEYİME

Gelecek hafta bugün Ramazan Bayramı içinde olacağız. Bayrama az bir zaman kala memlekete gitmek isteyen vatandaşlara bilet zammı şoku geldi. Gelen son dakika bilgisine göre iç hat uçuşlarında bilet taban fiyatlarının 699 liradan 799 liraya çıkarıldığına yer verildi. 

 

OTOBÜS BİLETİ FİYATLARINA ZAM

Geçtiğimiz ayın sonunda ve Nisan ayının başında otobüs bileti fiyatlarına zam gelmişti. Geçen seneden bu yana 2 kattan fazla artan bilet fiyatları vatandaşın cebini yakıyor. 

 

DÜZENLEME , ÇALIŞMA ŞART

Fiyatların daha da ileri gitmemesi , daha da zamlanmaması için vatandaşlar düzenleme bekliyor. 

 

ASKIDA BİLET BAŞVURUSU BAŞLADI

CHP Genel Başkıanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından bir kampanya başlatıldı. Başlatılan kampanyada askıda bilet verileceği açıklandı. Askıda bilet başvurusu ve detaylarına gitmek için lütfen TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç