Askıda Bilet İçin Başvurular Başladı: İşte AskıdaGencBilet Öğrenci Başvuru Sayfası
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Askıda Bilet İçin Başvurular Başladı: İşte AskıdaGencBilet Öğrenci Başvuru Sayfası

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından başlatılan askıda bilet kampanyası için öğrencilerin başvurusu alınmaya başladı. İşte bilet başvurusu.

Son Dakika 21 Nisan 2022 20:27 2
Askıda Bilet İçin Başvurular Başladı: İşte AskıdaGencBilet Öğrenci Başvuru Sayfası

Askıda bilet kampanyası başladı. İşte askıda bilet almak isteyen vatandaşların yapması gerekenler.


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün önemli bir kampanya başlattı. Başlatılan kampanyanın adı ASKIDA BİLET. Söz konusu kampanya ile bayramda memleketine gidemeyen maddi durumu kötü olan gençlere, üniversite öğrencilerine bilet verilecek. Askıda ekmek kampanyasının bir diğer çeşidi olan bu kampanyada ilk bağışçı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Kılıçdaroğlu ilk bağışı yaptı ve kampanyayı başlattı.


KILIÇDAROĞLU NE DEDİ?

Bugün sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, askıda bilet kampanyasını başlattığını ve ilk bağışçının kendisi olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada, "“Gençlik kollarımızın başlattığı Askıda Otobüs Bileti dayanışmasının ilk bağışçısı olmaktan mutluluk duyuyorum. Bayram kavuşmaktır, kucaklaşmaktır. Şimdi mesafeleri değil, sevgiyi büyütme vaktidir. Gelin, bayramda evine gidemeyen öğrenci kalmasın!” ifadelerini kullandı.


İşte Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı:



BAĞIŞ NASIL YAPILIR?

Askıda bilet bağışı yapmak için askidagencbilet.com adlı sayfayı ziyaret etmeniz gerekmektedir. Bu sayfada sol kısımda ASKIYA BİLET BIRAK yazan yere tıklayın ve bağışınızı buradan yapın. Konu ile ilgili resmi sayfadan yapılan açıklama şu şekilde:


"Askıda genç bilet CHP Gençlik Kolları ve TÜLOV (Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı) işbirliği ile toplum belleğinde yer edinen dayanışma şeklinin ve sonrasında uluslararası ödüller alan askıda faturanın üniversiteli gençlere uyarlanmış halidir.


Ekonomik olarak zorlu koşullardan geçtiğimiz böylesi bir süreçte üniversite öğrencilerine bir nebze de olsa katkı sunmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu proje öğrencilerin aileleri bayramda buluşmalarına destek olmak için gerçekleştirilmektedir. Pandemi, artan enflasyon derken sağlıklı gıdaya erişim, ucuza ulaşım, kültür sanat aktiviteleri gibi bir üniversite öğrencisinin temel hakkı olması gereken tüm araçlardan yoksun olmaya başlaması aynı sıkıntıları da yaşayan CHP Gençlik Kolları’nı harekete geçirdi.


Paydaşlığını TÜLOV’un yaptığı Askıda Genç Bilet, sorumlu yurttaş duyarlılığı ile hareket edecek binlerce bağışçı ve ailesinin yanına gitmek isteyen binlerce öğrenci arasında bir dayanışma ağı kuracak."


KAMPANYA 27 NİSAN İLE 15 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA

Söz konusu kampanyanın 27 Mayıs ile 15 Mayıs tarihleri arasında olacağına yer verildi. Bu tarihler arasında bilet alacaksanız askıda bilet kampanyasına başvuru yapabilirsiniz.


ASKIDA BİLET NASIL ALABİLİRİM?


Bilet almak istiyorsunuz ama paranız mı yok. Askıda bilet kampanyasından faydalanmak için askidagencbilet.com internet adresine gidin. Daha sonra sağ kısımda bulunan kısma mail adresinizi yazın. Mail adresi ile ilgili yapılan açıklamada, "Bilet başvurusu yapmak için; aşağıdaki forma Öğrenci e-Posta ([email protected]) adresinizi girerek gelen maildeki doğrulama koduna tıklayabilirsiniz." ifadeleri yazılmıştır.


Söz konusu kampanya sevinçle karşılandı ve üniversite öğrencileri kısa sürede sayfaya gelerek mail adreslerini verdi ve askıda bilet uygulamasından faydalanmak istedi. Bu kampanya ile öğrencilerin gidiş dönüş biletleri karşılanacak.


Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bize çıkıp çıkmadığını nasıl anlayabiliriz.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Nasıl öğreneceğiz bize çıkmış mı çıkmamış mı diye.