Bakan Koca'dan 'Öldü' Denilen Nisa Bebek Hakkında Yeni Açıklama
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bakan Koca'dan 'Öldü' Denilen Nisa Bebek Hakkında Yeni Açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından Nisa Bebek ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Haberler 5 Nisan 2022 22:18 0
Bakan Koca'dan 'Öldü' Denilen Nisa Bebek Hakkında Yeni Açıklama

Türkiye İstanbul'da Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz'ın, sütanneliğini üstlendiği Nisa bebeğin beyin ölümünün gerçekleştiği haberleri Türkiye'yi yasa boğmuştu. Nisa Mihriban bebeğin yoğun bakımda tutulduğu ve sağlık durumu ciddiyetini koruduğu bildirilirken vicdansız annesi ise tutuklandı. Konu ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından Nisa Bebek ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Bakan Koca, "ATT Büşra'nın adını koyduğu terk edilmiş NİSA BEBEK, yuvaya teslim edildikten bir süre sonra, hayati sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Durumu Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesinde takip ediliyor. ATT Büşra ve Nisa bebeği evlat yerine koyan herkes adına üzgünüz." ifadelerini kullandı.


HAYATINI KAYBETTİĞİ İDDİASI

Nisa Mihriban, sağlık kontrollerinin ardından Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne götürüldü. Bir süre sonra sağlık durumu kötüye gittiği açıklanan 'Nisa Mihriban' bebeğin yoğun bakıma alınmasının ardından hayatını kaybettiği ileri sürüldü.


BAKAN KOCA: DURUMU TAKİP EDİLİYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise akşam saatlerinde sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Nisa bebeğin hayati sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldığını ve durumunun takip edildiğini söyledi.


Paylaşımında Bakan Koca, şu ifadeleri kullandı:


" ATT Büşra'nın adını koyduğu terk edilmiş NİSA BEBEK, yuvaya teslim edildikten bir süre sonra, hayati sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Durumu Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesinde takip ediliyor. ATT Büşra ve Nisa bebeği evlat yerine koyan herkes adına üzgünüz."



Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç