Apple'dan Dev Hamle! Netflix'i Satın Mı Alıyor?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Apple'dan Dev Hamle! Netflix'i Satın Mı Alıyor?

Teknoloji devi Apple'ın Netflix'i satın alacağı iddiaları yeniden gündeme geldi! 

Bilim ve Teknoloji 1 Ağu 2022 23:28 0
Apple'dan Dev Hamle! Netflix'i Satın Mı Alıyor?

Teknoloji devi Apple'ın Netflix'i satın alacağı iddiaları yeniden gündeme geldi! 

Apple'ın CEO’su Tim Cook, şirketinin büyük alımlar yapmayı planladığını açıklamıştı. Bu alımların arasında Netflix’i satın alacağı iddia edilirken Cook, gündeme oturan Apple’ın Netflix’i satın alacağı iddialarına karşılık çok kritik açıklamalar yaptı.

Apple şirketinin hizmetlerini daha da genişletebilmek adına “dış ürünler” satın almak ile ilgili gelen bir soruya yanıt veren Cook, bu tarz satın alımlara ve hamlelere her zaman açık olduklarını söyledi. Cook, konuşmasının devamında Apple'ın bu tarz hamlelerinin ise stratejik bir planları olmadan gerçekleşmeyeceğini de açıkça vurguladı.

TEKNOLOJİ DEVİ APPLE,NETFLİX'İ SATIN MI ALIYOR?

Apple’ın stratejileri hakkında çok detaylı bilgilere yer vermeyen Tim Cook, potansiyel satın almalarda pazarı sürekli izlediklerini şirket için şayet mantıklı olacak ise alma konusunda red cevabı vermeyeceklerini ifade etti. Son zamanlarda daha küçük şirketlerin satın alımlarını gerçekleştirdiklerini ve Apple’a enerji katacak kişileri de bu amaçla işe almayı amaçladıklarını kaydetti.

Her zaman aradıklarını ve kendilerine sürekli 'Bu hamle stratejimize uygun mu?' diye sorduklarını belirten Cook, asla satın almama gibi bir durum olmadığını sadece gelirlerini artırmak içinde bir satın alma yapmayacaklarını söyledi. Gelecek zamandaki olasılıkları göz ardı etmediklerini belirten Tim Cook, her zaman için piyası takip ettiklerini de sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç