Flaş: LPG'den Sonra Benzin ve Motorine de Büyük Zam

Son dakika : Benzine ve mazota yeni zam geliyor.

Brent petrol ile dolar kurunda son günlerde yaşanan sert yükselişler sonrası akaryakıt fiyatlarına da zamlar gelmeye devam ediyor. Önceki gün açıklanan karar sonrası bugün LPG'ye 38 kuruş seviyesinde bir zam geldi ve ülke genelinde otogaz, artık 38 kuruş daha pahalıya satılıyor. 

Bu zam kararının ardından bir zam haberi daha geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre benzin ile motorin fiyatına da zam beklendiğine yer verildi.

DOLAR 1 LİRA 10 KURUŞTAN FAZLA ARTTI

2 hafta öncesine göre dolar kurunda ciddi bir artış olduğu görülüyor. Bundna 2 hafta önce 15,26 TL seviyesinde olan dolar kuru şimdi 16.38 TL seviyesinde işlem görüyor. 

2 hafta önce 102 dolar seviyesinde olan brent petrolün varil fiyatı da 12 dolardan fazla arttı ve şimdi 114.58 dolar seviyesinden işlem görüyor. 

MAZOTA 1 LİRA 38 KURUŞ ZAM GÖZÜKTÜ

Edinilen son dakika bilgilerine göre motorin fiyatına bugün gece yarısından sonra 1 lira 38 kuruşluk bir zam planlandığı öğrenildi. Konu ile ilgili konuşan sektör yetkilileri, zam miktarının henüz tam net olmadığını, dolar ile brent petroldeki oynaklığa göre daha da artabileceğini söyledi.

DİĞER GÜN DE BENZİNE ZAM GELİYOR

Edinilen bilgilere göre Cumartesi günü de benzine 1 lira 43 kuruş zam beklendiği öğrenildi. 

OTOGAZA ZAM

LPg'ye bugün 38 kuruşluk zam geldi. 

ELEKTRONİK EŞYAYA VE ARABA FİYATLARINA DA ZAM GELDİ

Elektronik eşyalar ile arabalardan alınan TRT payına zam geldi. Detayları için TIKLAYIN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.