Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

31. dönem POMEM 7500 polis alımı ön sağlık, spor parkur sınav giriş yerleri ve tarihleri belli oldu

Polis Alımı 29 Nisan 2024 0
31. dönem POMEM 7500 polis alımı ön sağlık, spor parkur sınav giriş yerleri ve tarihleri belli oldu

Son dakika: POMEM ön sağlık ve parkur duyurusu geldi.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 31. dönem POMEM 7 bin 500 polis alımı giriş sınavına katılacak adayların başvuru kabul, ön sağlık ve spor aşaması tarihlerine yer verildi.

"31. Dönem POMEM Giriş Sınavına Katılacak Adayların Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı Merkezleri ile Sınav Tarihleri Açıklanmıştır" başlığı ile yayınlanan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"31. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavı Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar Sınav Merkezlerini, T.C. Kimlik Numaraları ve e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulayarak öğreneceklerdir. İlan edilen sınav tarihi ve Sınav Merkezinde adayların Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı işlemleri yapılacaktır. Fiziki Yeterlilik Sınavı aşamasını başarı ile geçen adaylar Polis Akademisi Başkanlığınca ilan edilecek ileriki bir tarihte Mülakat Sınavı aşamasına katılacaklardır. Ayrıca, adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir. 

Adayların, Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya ile kesici, delici alet ve yanıcı, parlayıcı madde bulundurmamaları gerekmektedir"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;