Akbank Faizsiz 7500 TL Kredi Başvurusu Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank Faizsiz 7500 TL Kredi Başvurusu Başladı

Bayramdan önce faizsiz 7500 tl müjdesi geldi. Akbank tarafından yapılan açıklamada faizsiz kredi başvurusunun başladığına yer verildi.

Kredi 1 Tem 2022 21:25 0
Akbank Faizsiz 7500 TL Kredi Başvurusu Başladı

Bayrama özel fırsat diye açıklandı: Faizsiz 7500 TL kredi başvurusu başladı.

Kurban Bayramı'na günler kala en çok araştıran konu kredi destekleri oldu. Kredi çekmek siteyen vatandaşlar, bankaların kredi kampanyalarını araştırmaya başladıd. Bayramdan önce kredi kampanyası başlatan bankalar 7500 lira seviyesine kadar faizsiz destek sağlıyor. 

AKBANK AÇIKLADI: BUGÜN BAŞVURU BAŞLADI

Akbank tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Akbank'ın 7500 TL faizsiz kredi kampanyasının başladığına yer verildi. Açıklamada başvuruların 1 Temmuz 2022 tarihinde başladığına yer verildi. Söz konusu kampanyaya başvurular 31 Temmuz 2022 tarihine kadar alınacak. 

FAİZSİZ 7500 LİRA VERİLECEK

Söz konusu kampanya kapsamında başvuru yapanlara 7500 TL'ye kadar ödeme yapılacağı açıklandı. "Mobilden Akbanklı’lara 7.500TL’ye varan Faizsiz Taksitli Avans! Hemen mobilden Akbanklı ol, kredi kartına başvur. 7.500TL’ye varan Sıfır Faizli Taksitli Avansını 6 ay vadeye kadar kullan!" başlığı ile yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

KAmpanya başvuruları 1 ile 31 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Akbank mobili indirip başvurusunu yapabilecek.

Mobilden Akbanklı olma sürecini başlattığınızda daha sonra 7500 faizsiz avans fırsatıdan faddyalanabiliyorsunuz.

1 Temmuz'dan önce açık olan Axess Wings veya Free kartlı olmayan ve 1 Temmuz ile 15 Ağustos tarihleri arasında ilk defa asıl Axess veya Wings'e başvuru yaparak 15 ağustos 2022 tarihine kadar kartı onaylanan müşteriler de 31 ağustos tarihine akdar söz konusu kampanyadan faydalanabilecek. 

Akbanklı olmak için başvuru yapan ve evrak işlemlerini tamamlayarak evrakları bankaya ulaştıran kişiler , daha sonra kredi kartı başvurusu yaparak 31 Ağustos 2022 tarihine akdar söz konusu kampanyadan faydalanabilirler. 

Mobil ya da şubelerden Akbanklı olanlar, şube müşteri iletişim merkezi , Akbank mobil juzdan, ATM , internet şubesi ya da internet sitesi ile Axess ve Wingscard'ın internet sitesi aracılığıyla başvuru yapılacak. 

Özetlemek gerekirse önce uygulamayı indirip akbank müşterisi olacak, daha sonra yukarıda sayılan kanallar üzerinden başvurunuzu yapabileceksiniz. 

Söz konusu kampanya kapsamında 7 bin 500 liraya kadar ve 2 ile 6 ay arasındaki vadede taksitli avans işlemlerinde indirimli yüzde 0 faizli para verilecek. 7 bin 500 lira çeken bir kişi 6 ayda her ay parayı 1250 TL taksitlerle bankaya geri verebilecek. 

Kredi kartı başvurusu onaylananlar söz konusu ücreti hemen kullanabilecek ve nakit limitleri kapsamında sıfır faizli taksitli avans kampanya tanımlamaları, kredi kartı başvuru onayından sonraki 2 gün sonra olacak. 

Bir kişi, söz konusu kampanyaya sadece 1 defa başvuru yapabiliyor.

İşlem başına en az 200 lira kullanabilen kişiler, bankamatikten tek seferde en fazla 4 bin lira para çekebiliyor. 

Kampanyanın kapsamı hakkında açıklama yapan Akbank, "Kampanyaya sadece Axess ve Wings bireysel kredi kartları dahildir. Free, ticari kredi kart, ek kart ve sanal kart başvuruları dahil değildir." dedi. 

NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM?

Söz konusu kampanyaya başvuru yapacakların Akbank mobili telefonuna indirmesi gerekmektedir. 

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç