Cengiz Holding: Türkiye'de çalıştıracak personel bulamıyoruz
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Cengiz Holding: Türkiye'de çalıştıracak personel bulamıyoruz

Cengiz Holding tarafından yapılan son dakika açıklamasında personel alımı yaptıklarını, ancak kimsenin başvuru yapmadığını söyledi.

İş Dünyası 29 Nisan 2024 26
Cengiz Holding: Türkiye'de çalıştıracak personel bulamıyoruz

'Türkiye'de çalıştıracak işçi bulamıyoruz' Bu sözler meşhur Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz'e ait.

Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz bir açıklama yaptı ve dikkat çeken ifadeler kullandı. Türkiye'de birçok işin, projenin yüklenici firması olması ile bilinen Cengiz Holding'in yönetim kurulu başkanı, yaptığı son açıklama ile gündem oldu.

Son dönemlerde iş dünyası, personel bulamamaktan şikayetçi. Özellikle inşaat sektörü personel bulamadığını, herkesin masabaşı iş aradığını söyleyerek gençlerin zanaat gerektiren işlere yönlendirilmesi gerektiğini söylüyor.

Ekonomimiz çok iyi endeişeye gerek yok diyen ve biraz sıkıntılar yaşanacağını söyleyerek sözlerini sürdüren Cengiz, Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını ve bunun da altından kalkacaklarını söyledi.

"ÇALIŞTIRACAK ADAM BULAMIYORUZ"

Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı açıklamasında birçok projeleri olduğunu, ancak çalıştıracak eleman bulamadıklarını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Ekonomimizin önü çok açık, hiç endişe etmeye gerek yok. Ama biraz sıkıntı yaşanacak. Bakın görüyorsunuz Türk insanı dünyanın her yerinden yatırım yapıyor. Türkiye, eski Türkiye değil. Bu işin altından kalkarız. Merak edecek bir şey yok. Ama dünyada pandemi oldu, bir kriz var. Bizde biraz daha fazla var. Çalışmamız lazım. Çalışarak olur, çalışmazsak olmaz. Ama Türkiye'de adam bulamıyoruz"

Söz konusu açıklama kısa süre içinde sosyal medya üzerinde gündem oldu. Sizce Türkiye'de işsizlik sorunu mu yoksa iş beğenmeme sorunu mu var? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

CENGİZ HOLDİNG PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIYOR?

Cengiz Holding personel alımı başvurusu "https://www.cengizholding.com.tr/kariyer" adresi üzerinden alınıyor.

Yorumlar (26)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Gün Önce
Gençler yönlendirilmeli diyor 18-20 yaşındaki gençleri tecrübesiz diye hiç bi işe almıyor iş verenler ne anlatıyon abi kasiyer olarak bile almıyorlar tecrübe yok diye
Ziyaretçi 15 Gün Önce
Milletin anasına avradına küfreden gavat değilmi bu tüm ihaleleri peşkeş olarak alan rantla servetine servet katan..
Ziyaretçi 16 Gün Önce
bu millete küfürü layık görenler işçi bulursa halal olsun
Ziyaretçi 16 Gün Önce
hak yerseniz bulamazsınız para var 2 3 lira fazla verin bakın bakalım bulabiliyormusunuz bulamıyormusunuz görürsünüz
Ziyaretçi 16 Gün Önce
İnşaat a verdiğiniz yevmiye açlık sınırının altında yukardan konuşuyorsun Cengiz iş ağır yevmiye Yok kadar az önce bir aşağı in bak sonra konuş Cengiz yukardan konuşma ahbab