AK Partili Tevfik Göksu: AK Parti Hiçbir Zaman Yalan Söylemedi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Partili Tevfik Göksu: AK Parti Hiçbir Zaman Yalan Söylemedi

AK Partili Tevfik Göksu yaptığı son dakika açıklamasında hükümetin hiçbir zaman yalan söylemediğini ifade etti.

Siyaset 14 Eylül 2022 08:34 4
AK Partili Tevfik Göksu: AK Parti Hiçbir Zaman Yalan Söylemedi

Tevfik Göksu'dan son dakika açıklaması.

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu yaptığı son dakika açıklamasında dikkat çeken ifadeler kullandı. 

METROBÜS KAZASINDA VİDEOSU GÜNDEM OLAN AK PARTİLİ

Geçen gün meydana gelen metrobüs kazasında, olay yerinde çektiği videodaki sözleri ile gündem olan isim hakkında konuşan Göksu, "Geçtiğimiz iki gün önce Avcılar'da bir metrobüs kazası oldu. Avcılar'daki kazada çok sayıda kardeşimiz yaralandı. Burada AK Parti Gençlik Kolları önlüğünü giyen birkaç tane genç kardeşimiz yanlış ifade kullandı. Elbette ki bu yanlış ifadeyi tasvip etmiyoruz. Ama o büyük kazayı o çocukların üzerine yıkacak kadar densizleşmeyi de kabul etmemiz mümkün değil. Kazanın acısı ve büyüklüğü bir tarafa bırakılmış, 18 yaşındaki iki çocuğun kullandığı ifade üzerine yoğunlaşılmış. O yetmiyormuş gibi İBB başkanı, maalesef haddini aşan hadsiz bir ifade kullanmıştır. İfadesinde anne babalara, AK Parti'ye çocuklarını göndermemelerini söylüyor. Eğer bir çocuğa bir yere gitmemesi tembihlenecekse orası da yalanın ve ifsadın merkezi CHP'dir. Bunun en büyük örneği de 3 buçuk senedir İstanbullulara sürekli yalan söyleyen sayın İBB başkanıdır." dedi.

AK PARTİ HİÇBİR ZAMAN YALAN SÖYLEMEDİ

Göksu açıklamasının devamında AK Parti'nin hiçbir zaman yalan söylemediğini söyleyerek, "Sayın başkan, yalan arıyorsa bu ülkede yalanın kurumsal merkezi olan ve kendisinin de rozetini taşıdığı CHP'ye baksın. Ayrıca sayın başkan; yalanın ve ifsadın merkezi CHP'ye gidenlerin bu toplumun değerlerine nasıl yabancılaştırıldığının ve ötekileştirildiğini görmek istiyorsa Tunç Soyer'e baksın. İBB başkanının AK Parti'ye söylediği bu ifade hadsizliktir. Kendisine iade ediyorum. Unutmayın ki AK Parti 21 yıldır hiçbir zaman bu millete yalan söylemedi, milletimize hangi sözü verdiyse sonuna kadar yerine getirmiş, milletimizle omuz omuza yürümüştür ve milletimizle gönül bağını koparmamıştır." dedi.

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Akp tek başına iktidar istediğiniz kadar yırtının
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Tabii canım.Akp yalan söylermi? sadece söylediklerinin tam aksini yapar.Sonrada kandırıldık yalanına sığınır.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Keşke Tevki bey şu Esenyurta bir baksa. Haberler oradaki olaylarla dolu. Esenyurt duyunca tırsıyoruz artık.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sizin doğrunun yokki.baska kurumlara mercilere sallamayın işinize insanlara yönelin bırakın satasmayi ekonominin endişesine halk onlara kulak verin