Adalet Bakanlığı ve CTE Personellerinin Banka Promosyonları Belli Oluyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adalet Bakanlığı ve CTE Personellerinin Banka Promosyonları Belli Oluyor

Adalet Bakanlığı ile CTE personellerinin promosyon sözleşmeleri sona eriyor. Yeni promosyon ihalesi merakla bekleniyor.

Çalışma Hayatı 1 Ağu 2022 21:05 28
Adalet Bakanlığı ve CTE Personellerinin Banka Promosyonları Belli Oluyor

Adalet Bakanlığı'nın banka promosyonu anlaşmasında sona gelindi. İşte tarih.

Adalet Bakanlığı ile CTe personellerini ilgilendiren son dakika açıklaması. 2017 yılında Vakıfbank ile imzalanan Adalet Bakanlığı personeli banka promosyonunun 1 Eylül 2022 tarihinde sona erecek olması nedeniyle Bakanlıkta ciddi bir promosyon pazarlığı var.  Söz konusu promosyon ihalesinde personellere maaşı alacakları banka tarafından verilecek promosyon ödemesi yapılacak. 

Adalet Bakanlığı Merkez, Adli ve İdari Yargı Birimleri ile Taşra Teşkilatı personelleri için 7 Ağustos 2017 tarihinde Vakıf Bank ile anlaşma imzalandı. İmzalanan promosyon anlaşmasının 1.09.2017- 01.09.2022 tarihleri arasında geçerli olacağı ve personellerin maaşlarını Türkiye Vakıflar Bankası Türk Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğünden alacağı, bankanın da çalışanlara promosyon ödeneceği karaırna varıldı.

Bunun süresinin dolmasına 1 ay kala Adalet Bakanlığı personelleri için promosyon görüşmeleri başlıyor.

HSK personelleri için Adalet Sen ile bankalar arasında sıkı bir promosyon pazarlığı yapıldı ve rekora gidildi. 617 personel için görüşülen banka promosyonunda 21 bin 500 lira rakamının konuşulduğu aktarıldı.

Adalet Bakanlığı personelleri için önümüzdeki günlerde banka promosyonu görüşmeleri başlayacak ve ihale düzenlenecek. Bankaların katılımı ile düzenlenecek ihale ile personellere ödenecek promosyon belirlenecek.

PROMOSYON ÖDEMESİ NASIL YAPILACAK?

Önceki promosyon sözleşmesinde ödemeler her yıl 15 Eylül -15 Ekim tarihleri arasında (2017/2018/2019/2020/2021) ödenmişti. Bu sene ihalede bu konu görüşülecek. Ya tek seferde ödeme ya aylık ya da önceki dönemde olduğu gibi dönemlik ödeme yapılması bekleniyor.

Promosyon ihalesinin bu ay içinde yapılması ve 15 Ağustos'a kadar karara bağlanarak promosyon miktarının belirlenmesi bekleniyor.

PROMOSYON BELLİ OLDUĞUNDA, AÇIKLAMA GELDİĞİNDE...

Açıklama geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (28)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
önceki yapılan anlaşma (5 yıl ve düşük ödeme) yine tekrar edilmemeli yeni anlaşmada en fazla 3 yıl ve 35000 TL aşağısı olmaması gerekir
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Diğer yapılan anlaşmalara göre emsal olarak 3 yıl ve tek seferde 50000 bin TL den az olamaz. Eğer bölünürse yüzde 70 enflasyonla pul olacak demektir.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İyi bir promosyon çıkmasa VakıfBank la tüm irtibatımı keserim
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sadece iş yurtlarının parası Yunanistan devletinin bütçesinden fazladır iş yurtları memurlar ve 300. Bin hükümlü tutuklunun parası vakıfta yatıyor 30 bin TL'den aşağı olmamalı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Vakıfbank işini bilr coktan çok azdan az gider bu seferde yiyin yidirin çalışanın hakkını da göreyim sizi