A101, BİM,ŞOK Personel Alımı Başvurusu Başladı! Kasiyer, Reyon Görevlisi, Satış Elemanı...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

A101, BİM,ŞOK Personel Alımı Başvurusu Başladı! Kasiyer, Reyon Görevlisi, Satış Elemanı...

Süpermarket zincirlerinde iş arayanlara müjde! A101, şok ve Bim Türkiye genelindeki mağazalarında görevlendirmek üzere İŞKUR üzerinden ilanlar açıkladı.

İŞKUR İlanları 27 Tem 2022 16:42 0
A101, BİM,ŞOK Personel Alımı Başvurusu Başladı! Kasiyer, Reyon Görevlisi, Satış Elemanı...

Süpermarket zincirlerinde iş arayanlara müjde! A101, şok ve Bim Türkiye genelindeki mağazalarında görevlendirmek üzere İŞKUR üzerinden ilanlar açıkladı. Çok sayıda reyon görevlisi, kasiyer satış danışmanı, müdür gibi kadrolarda personel alımları yapılacak. 

Süpermarket zincirlerinde daimi olarak çalışmak isteyenler için yeni personel alımı ilanları yayınlanıyor. ŞOK, A101 ve BİM gibi marketlerde engelli ve normal statüde genel işçi, perakende satış elemanı, satış danışmanı, ambar depo görevlisi, şoför yük taşıma, forklift operatörü, market elemanı, araç yükleme operatörü, ön muhasebeci, reyon görevlisi ve kasiyer kadrolarına alımlar devam ediyor. Vatandaşlar BİM, ŞOK ve A101 marketlerin personel alımı ilanlarına nasıl başvuru yapacaklarını araştırıyor.

A101, BİM ve ŞOK MARKET PERSONEL ALIMI

Türkiye’de en çok tercih edilen A101, BİM ve ŞOK marketlerde çalışmak isteyen adayların öncelikle İŞKUR kaydının bulunması gerekiyor. İŞKUR kaydı, ikamet ettiğiniz adrese en yakın İŞKUR merkezlerine müracaat edilerek yapılabiliyor. Bunun dışında İŞKUR resmi web sitesi üzerinden de online kayıt açarak BİM, A101 ve ŞOK marketin personel alımı ilanlarına başvuru yapılabiliyor. İŞKUR kaydı olmayan adayların yapacağı başvurular süpermarket zincirleri tarafından kabul edilmiyor. 

BİM, ŞOK ve A101 İŞ İLAN LİSTESİ

Vatandaşlar, Türkiye’nin dört bir yanındaki BİM, ŞOK ve A101 marketlerin iş ilanlarına internet üzerinden ulaşabiliyor. A101, BİM ve ŞOK marketlerde kasa reyon görevlisi, kasiyer, satış elemanı ve kozmetik personeli gibi görevlerde çalışmak için ilanlara başvuru yapılması gerekiyor. Marketlerin personel alımı ilanlarına başvuru yapabilmek için adayların T.C. vatandaşı ve en az lise mezunu olmasına önem veriliyor. Takım çalışmasına uyumlu olmak ve perakende market sektöründe kariyer hedefleyen kişilerin başvuruları gerekli görülmesi halinde onaylanıyor. 

İŞKUR AÇIK İŞ İLANLARI

Daha fazla ilan listesine işkur üzerinden ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Personel ve işçi alım ilanlarından bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin;

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç