0 faizli kredi veren bankalar 2023: Denizbank 6 ay vadeli 5 bin TL faizsiz kredi başvurusu başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

0 faizli kredi veren bankalar 2023: Denizbank 6 ay vadeli 5 bin TL faizsiz kredi başvurusu başladı

Denizbank sayfası üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında 6 ay vadeli faizsiz 5 bin liralık kredi verileceği bildirildi.

Kredi 12 Ocak 2023 12:22 0
0 faizli kredi veren bankalar 2023: Denizbank 6 ay vadeli 5 bin TL faizsiz kredi başvurusu başladı

Son dakika haberi Denizbank 6 ay vadeli 5 bin TL faizsiz nakit avans veriyor.

Denizbank tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve ilk defa banka müşterisi olacak vatandaşlara faizsiz 5 bin liralık nakit avans verileceği bildirildi. Faizsiz nakit avans kampanyasına baktığımızda 6 ay vadeli şekilde 0 faizli kredi verildiği görülüyor. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu faizsiz nakit avans kampanyasının detaylarına ve başvuru bilgilerine yer verdik.

Denizbank resmi internet adresinden yapılan son dakika açıklamasına baktığımızda , "5.000 TL %0 Faizli Taksitli Nakit Avansla Nakit Derdine Son DenizBank Bireysel kredi kartınıza tanımlanacak 6 ay vadeli, 0 Faizli, 5.000 TL Taksitli Nakit Avans fırsatını kaçırmayın!" ifadelerine yer verildiği görüldü.

Söz konusu kampanyanın yeni yıl ile birlikte başladığı bildirilirken kampanyanın 31 Ocak 2023 tarihine kadar süreceği , başvuru yapmak isteyenlerin cep telefonları üzerinden müracaatlarını yapabileceklerinin altı çizildi. Her müşterinin sadece 1 defa başvuru yapabileceği kampanyanın detaylarına şu şekilde yer verildi:

Kampanyadan yararlanabilmek için, başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü DenizBank Bireysel Kredi Kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gerekmektedir. Kampanya döneminde kartını kapatıp, yeni kart alınması durumunda, kampanyaya dahil olunamaz.

5.000TL, 0 faizli, 6 ay vadeli Taksitli Nakit Avans hakkı, Bireysel Kredi Kartı onaylandığı günün 2 iş günü sonrasında tanımlanır ve kredi kartının kullanılabilir limitinin yeterli olması durumunda, tanım tarihi ile 15.02.2023 tarihleri arasında kullanılabilir.

Onaylanan kart limitine göre, 250 TL ile 5.000 TL arasında Taksitli Nakit Avans kullanımı yapılabilir. Taksitli nakit avans kullanım vadesi 6 ay'dır.

Müşterimiz, Taksitli Nakit Avans hakkını DenizBank'ın tüm kanallarından "Taksitli Nakit Avans" menüsüne giriş yaparak, limitini kullanabilecektir.

Taksitli Nakit Avans’a ait taksitler, kredi kartı hesap özetinde yer alacaktır.

Taksitli Nakit Avans kullanımı için kredi kartının fiziken teslim alınması gerekmektedir.

Ek Kartlar, Business Kartlar, Net Kart ve Banka Kartı başvuruları dahil değildir.

DenizBank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Kampanyaya başvuru yapmak için öncelikle Denizbank uygulamasını indirerek banka müşterisi olmanız lazım. Müşteri olduktan sonra başvurunuzu yapabileceksiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç