Son dakika: Kabine toplanıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Kabine toplanıyor

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı tarihi ve kabinede gündeme gelecek konular belli oldu.

Haberler 15 Nisan 2024 11
Son dakika: Kabine toplanıyor

Kabine toplantısı tarihi belli oldu: Seçim sonuçları, öğretmen atamaları ve yeni düzenlemeler yolda.

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı uzun süre sonra toplanıyor. Gelen son dakika bilgilerine göre kabine toplantısının tarihi belli olurken kabinede görüşülmesi beklenen konular da belli oldu. Peki kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Bakanlar kurulu toplantısı saat kaçta başlayacak?

ÖĞRETMEN ATAMALARI

Uzun süredir beklenen öğretmen atamaları hala açıklanmadı. Normal şartlarda açıklanması gereken öğretmen atamalarının yarın kabineden sonra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

İSRAİL İRAN ARASINDA YAŞANANLAR

İsrail ile İran arasında hafta sonu yaşanan gerginlik ve karşılıklı saldırılar, Kabine toplantısında gündeme alınacak ve bu konuda neler yapılabileceği değerlendirilecek. Öte yandan İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları da kabine gündeminde yer alacak. Bölgeye yardımların yapılması, saldırıların sona erdirilmesi için yapılması gerekenler masaya yatırılacak.

YENİ YARGI PAKETİ

9. yargı paketi de kabine gündeminde olacak. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un bir sunum yapması bekleniyor. Yapılacak değerlendirme sonrası son şeklini alacak yargı paketi, önümüzdeki günlerde meclis gündemine gelecek.

EKONOMİDE ATILACAK ADIMLAR

Enflasyon rakamları da kabine gündeminde olacak. Enflasyonla mücadele kapsamında alınması gereken yeni tedbirler de kabinenin gündeminde olacak.

KABİNE NE ZAMAN?

Kabine toplantısı 16 Nisan 2024 tarihinde yapılacak. Düzenlenecek kabine toplantısından sonra saat 19 civarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor. Kabine toplantısı sonucundan bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (11)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Gün Önce
aff istiyoruz
Ziyaretçi 13 Gün Önce
typ süresinin uzamasını istiyoruz
Ziyaretçi 13 Gün Önce
Memur disiplin affı istiyoruz Başkanım
Ziyaretçi 13 Gün Önce
3 çocuk annesiyim typ liyim ne olur bizleri unutmayin başkanım
Ziyaretçi 13 Gün Önce
Typ kadro başkanım ne olur bizleri unutmayin