Polis Akademisi bekçi alımı sınav giriş yerleri ve tarihleri açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Polis Akademisi bekçi alımı sınav giriş yerleri ve tarihleri açıklandı

Polis Akademisi Başkanlığınca yapılan açıklamada bekçilik sınav yer ve tarihlerinin belli olduğuna yer verildi.

Bekçi Alımı 26 Ara 2023 0
Polis Akademisi bekçi alımı sınav giriş yerleri ve tarihleri açıklandı

Son dakika: Bekçilik sınav yeri ve tarihleri açıklandı.

Polis Akademisi Başkanlığınca bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada bekçi alımında sınav aşamasına katılacaklar için sınav yeri ve tarihlerinin belli olduğuna yer verildi.

pa.edu.tr adresi üzerinden, "2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Mülakat Sınav Aşamasına Katılacak Adayların Sınav Yeri ve Tarihleri Açıklanmıştır" başlığı ile yayınlanan son dakika duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

"2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı kapsamında, Mülakat Sınav aşamasına  katılacak olan adaylar sınav merkezlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.  İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylar Mülakat Sınav aşamasına katılacaklardır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir. 

Adayların, Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir"

YENİ BEKÇİ ALIMI NE ZAMAN?

Yeni dönem bekçi alımı için 2024 yılı işaret ediliyor. 2023 yılı alımının sona ermesinden ve adayların eğitime alınmasından sonra yeni dönem bekçi alımı ilanının yayınlanması bekleniyor. Siz hangi şehre bekçi alımı bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Finans7.com mobil uygulamasını ücretsiz indirin, bekçi alımı başvurusunu kaçırmayın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç