İŞ Bankası'nın 850.000 TL Konut Kredisinin Maliyet Tablosu Belli Oldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası'nın 850.000 TL Konut Kredisinin Maliyet Tablosu Belli Oldu!

Kredi kullanarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar en uygun krediyi araştırmaya devam ediyor! İşte İŞ Bankası konut kredisinin maliyet hesaplaması ve detaylar...

Kredi 28 Nisan 2024 0
İŞ Bankası'nın 850.000 TL Konut Kredisinin Maliyet Tablosu Belli Oldu!

Türkiye'de konut kredisi kullanmak isteyenler banka banka maliyet araştırması yapıyorlar. Son dönemlerde konut kredisi kampanyalarının en çok araştırıldığı bankalardan birisi de İş Bankası oldu. İş Bankası'nda yönelen bu taleplerin bir gerekçesi bulunuyor. Konut kredisinde piyasa koşullarında oldukça uygun bir faiz uygulayan İş Bankası konut sahibi olmak isteyenlere finansman desteği sağlıyor.

Temmuz'da gayrimenkul satışları yüzde 32 arttı

KONUT KREDİSİ İÇİN MÜŞTERİ EĞİLİMİ DEĞİŞTİ!

Konut kredisi için Türkiye'de müşteri eğilimlerinde çok köklü bir değişiklik meydana geldi. Bu değişiklik esasında ekonomik ortamdan kaynaklanan zorunlu bir değişiklik oldu. Konut fiyatları artınca talep edilen kredinin tutarı da yükseldi. Ancak 120 aydan fazla vadeli verilemeyen konut kredisinde limit yükseldikçe aylık ödenmesi gereken taksit de yükseldi. Bunun üzerine insanlar daha düşük limitli krediler talep ederek aylık taksitleri ödeyebilecekleri seviyelere çektiler. Konut satın almak için gereken maddi kaynak ise kişilerin birikimlerinden karşılandı. Bu imkana sahip olmayanlar ise ev alamaz oldular ve bu da konut satış rakamlarının düşüşünde net bir şekilde görülüyor.

Son dakika... TÜİK konut satış rakamlarını açıkladı: En fazla ve en az  konut satılan iller - Dünya Gazetesi

İŞ BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZİ

Konut kredisinde İş Bankası farkının yaşandığı günlerden geçiliyor. İş Bankası müşterileri aylık yüzde 3,15 oranında faiz ile konut kredisi çekebiliyorlar. Bu faiz oranından daha düşük faiz oranı ile konut kredisi imkanı sağlayan sadece bir özel banka bulunuyor. Bundan dolayı İş Bankası'nın konut kredisi kampanyası şu anda bankacılık piyasasının en ucuz konut kredisi kampanyalarından birisi oluyor.

850.000 TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

konut-kredisi.jpg

850.000 TL konut kredisi için İş Bankası maliyet tablosunu açıkladı. Bu çerçevede müşteriler 120 ay vadeli 850.000 TL konut kredisi çekmeleri durumunda bankaya 10 yıl boyunca her ay 27.438 TL tutarında kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 3,2 Milyon TL'yi buluyor. Krediyi çekecek olan müşteriler 29.906 TL tutarında masraf ile karşılaşıyorlar.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç