Pi Network'u olanlara kötü haber: Pi Coin fiyatı çakıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Pi Network'u olanlara kötü haber: Pi Coin fiyatı çakıldı

Son dakika haberi: Pi Coin fiyatında ciddi bir gerileme oldu. Pi'nin fiyatı oldukça düştü. İşte gelen son dakika bilgileri.

Kripto Paralar 8 Nisan 2024 0
Pi Network'u olanlara kötü haber: Pi Coin fiyatı çakıldı

Son dakika: Pi coin çakıldı: Fiyatı çok düştü.

Pi Network'tan son dakika haberi geldi. Pi Network adlı uygulama üzerindne mining yapan vatandaşlar, önceki gün güzel bir haberle uyandı.

Pi uygulamasına giren vatandaşlar, coinlerinin Wallet'e geçtiğini, tüm doğrulama adımlarının tamamlandığını gördü. Bunun üzerine oldukça sevinen vatandaşlar, şimdi de Pi'nin hangi uygulama üzerinden kripto para borsasına gireceğini, hangi sistem üzerinden borsada işleme başlayacağını beklemeye başladı.

Pi'nin kripto para borsalarında işleme başlmasından sonra Pi Network üzerinden mining edilen coinler aktarılarak satılabilecek.

AMA KÖTÜ HABER GELDİ

Gelen son dakika bilgilerine göre Pi Coin, dün gelen onaylama haberinden sonra adeta çakıldı ve yüzde 99'a varan bir değer kaybı yaşadı.

3 Nisan tarihinde 1257 lira seviyesinde seyreden Pi Coin fiyatı, bugün adeta çakıldı ve şimdi 7.19 TL'den işlem görüyor. İşte Pi Coin fiyatında yaşanan düşüşün grafiği:

Pi coinde dün birçok cüzdana onay gelmesi sonrası bu düşüşün yaşandığı bildiriliyor.

4 BİN LİRAYA YAKLAŞMIŞTI

1 ay önce ciddi bir yükselişe geçen Pi Coin fiyatı kısa sürede 3883 TL'ye kadar çıkmış ve rekor kırmıştı. Ancak bu aşamadan sonra ciddi bir düşüş oldu.

Sizin kaç Pi coininiz var? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Pi Coin kripto para borsasında işleme başladığında haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç