Erdoğan talimat verdi: Emekli, ev hanımları ve dar gelirliler için yeni paket: Vatandaşlık maaşı geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erdoğan talimat verdi: Emekli, ev hanımları ve dar gelirliler için yeni paket: Vatandaşlık maaşı geliyor

Son dakika haberi: Emekliler, ev hanımları ve dar gelirliler için bir paket hazırlığı başladı. Peki başvuru ne zaman başlayacak?

Sosyal Yardımlar 6 Mayıs 2024 10:50 4
Erdoğan talimat verdi: Emekli, ev hanımları ve dar gelirliler için yeni paket: Vatandaşlık maaşı geliyor

Emekli, ev hanımları ve dar gelirliler için yeni paket! Sosyal yardımlar ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Emekliler, dar gelirliler, ev hanımları ve işsiz vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Türkiye Gazetesi'nde yayınlanan haberde milyonlarca vatandaşı ilgilendiren yeni bir paket hazırlığının başladığı öğrenildi.

AİLE DESTEK BİTİYOR

Aile destek programı ödemesi sona eriyor. Haziran ayı ödemelerinin hesaplara yatırılmasından sonra aile destek programı ödemeleri sona erecek.

YENİ PAKET GELİYOR: KABİNEDE GÖRÜŞÜLECEK!

Yeni destek paketi yolda. AK Parti kaynaklarından alınan son dakika bilgilerine göre dar gelirliler, ev hanımları ve emekliler için yeni, kapsamlı bir paket hazırlığı olduğu öğrenildi. Başlatılacak destek paketi kapsamında dar gelirli ailelere, emeklilere ve ev hanımlarına birçok kalemde yeni destekler verilecek.

SEÇİM MÜJDESİ

Bir seçim müjdesi daha hayata geçiyor. Seçim sürecinde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlık maaşı adı altında dar gelirlilere destek ödemesi yapılacağını söyledi.

Gelen son dakika açıklamasında AK Parti kaynakları, yeni bir destek paketi üzerinde çalıştıklarını, bugün yapılacak kabine toplantısında destek paketinin ilk detaylarının netleşeceği ve çalışmaların hızlandırılacağını söyledi.

NE ZAMAN GELECEK?

Aile destek programı ödemeleri Temmuz ayının ilk haftasında bitecek. Yeni destek paketinin Temmuz ayında hayata geçmesi, emekli, ev hanımı ve dar gelirliler başta olmak üzere toplumun birçok kesimini ilgilendiren desteklerin hayata geçeceği öğrenildi.

Elektrik, doğalgaz faturası, nakdi destek olmak üzere birçok kalemde destek ödemeleri yapılacak. Başvuru ekranı açıldığında bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Gün Önce
İlk evini alacaklara ne zaman uygun kredi verilecek bir gelişme var mı ?
Ziyaretçi 13 Gün Önce
dilenci gibi br ödeme yapılacağına emekliye hakkını verin ev hanımlarına vereceğinize evin reisine verin herkes hakkını bilsin artı destek adı altında yine haksızlık yapılacak alanlar yolunu bulup alacak alamayan yine alamayacak ama emekliye hakkı verilirse herkes hakkını bilir yıllarca emek vermiş bir insanı madur edip sonrada destek adı altında insanları gebe bırakma eğiiminden başka birşey olmaz
Ziyaretçi 13 Gün Önce
Luften ossiz sigortasız geliri olmayanlara versin ler bu yeni destek paketini calisanalra maaşı olanlara sigortası olanlara niye veriliyor onlar zaten geliri var yoksul ailelere versinler ..
Ziyaretçi 13 Gün Önce
sigortası olana bir şey varmı