MAgen hissesinde patron alıma geçti: Yatırımcısını korudu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MAgen hissesinde patron alıma geçti: Yatırımcısını korudu

Magen hissesinde son dakika haberi geldi. KAP'a yapılan bildirime baktığımızda hissede patron alıma geçti.

Borsa 16 Nisan 2024 0
MAgen hissesinde patron alıma geçti: Yatırımcısını korudu

Margün Enerji Üretim Sanayi AŞ'den son dakika: Patron hisse alımına geçti yükseliş hızlandı.

Borsada birçok hisse, Orta Doğu'da meydana gelen gerilim nedeniyle ciddi şekilde gerilerken bazı hisselerde patronlar, hissenin düşüşüne izin vermedi hatta yatırımcılarına para kazandırdı.

Margün Enerji'den son dakika haberi geldi. KAP'a yapılan bildirime baktığımızda hissede patronun alıma geçtiği bildirildi. Söz konusu KAP şu şekilde:

15/04/2024 - 15/04/2024 tarihinde MARGÜN ENERJİ ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak 16 - 16 TL fiyat aralığından 8.625.193,36 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte MARGÜN ENERJİ ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 15/04 /2024 tarihi itibariyle %6,381 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır"

8 milyonun üzerinde alım yapan patrondan sonra hisse yüzde 9'a yakın primlendi ve şu sıralar 18.20 TL seviyesinden işlem görüyor.

SORUMLULUK REDDİ BEYANI: Tüm veriler ve bilgiler, yalnızca bilgilendirme amacıyla "olduğu gibi" sağlanmış olup alım satım amaçlı veya finansal, yatırım, vergi, yasal, muhasebe ya da diğer konularda tavsiye niteliğinde değildir. Lütfen her türlü alım satım işleminden önce fiyatları doğrulamak için aracı kurumunuza veya mali temsilcinize danışın. Finans7; yatırım danışmanı, mali danışman ya da hisse senedi aracısı değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç