Fenerbahçe ligden çekilecek mi? Futbolcular kararını açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fenerbahçe ligden çekilecek mi? Futbolcular kararını açıkladı

Fenerbahçe'den son dakika haberi geldi. Gelen haberde oyuncular, ligden çekilme konusunda kararını verdi.

Spor 29 Mart 2024 2
Fenerbahçe ligden çekilecek mi? Futbolcular kararını açıkladı

Fenerbahçe ligden çekilecek mi? Son dakika açıklaması geldi.

Yağız Sabuncuoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. X hesabı üzerinden bir açıklama yapan Sabuncuoğlu, Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi ile ilgili gelen son haberi paylaştı.

Sabuncuoğlu yaptığı son dakika açıklamasında Fenerbahçeli futbolcuların ligden çekilmek istemediklerini söyledi ve kendisine gelen son dakika bilgisini şu şekilde aktardı:

"İsmail Kartal, teknik heyet ve futbolcuların tamamı lige devam etmek ve Adana Demir maçına çıkmak istiyor. Aksini düşünmüyorlar. Bu isteklerini de deklare ettiler"

Sizce Fenerbahçe ligden çekilmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

FENERBAHÇE'DE SON GELİŞMELER VE GELEN SON AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu eski başkanı Vefa Küçük, "Müşterek nokta; yönetime her türlü desteği verelim ama ligden çekilmeyelim oldu" dedi.

Abdullah Kiğılı ise geçen gün konu ile ilgili, "Ligden çekilmeyi aklınızdan çıkartın. Bunu yapsanız bile unutmayın ki TFF aynı, hakemler aynı, PFDK aynı, hepsi aynı" dedi.

Şekip Mosturoğlu ise yaptığı açıklamada, "En hafif tepkiden en ağıra doğru hareket etmeliyiz. 2 Nisan sonrası her maça siyah forma ve protesto pankartları ile çıkılabilir. Deplasmana taraftar götürmemek bile bir tavırdır" dedi.

Görüşlerini direkt olarak Ali Koç'a iletttiğini söyleyerek sözlerini sürdüren Metin Şen ise, "Kontrolsüz güç, güç değildir. Alınacak karardan sonra tek zarar gören Fenerbahçe olmamalı. Ligden çekilmek kolay değil, çok fazla dinamikleri var" dedi.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 30 Gün Önce
Tarihlerinde ilk defa Dik Duruş sergilesinler. Ligden çekilsinler
Ziyaretçi 30 Gün Önce
bırakın çekilsin abi