DSİ ve OGM'ye 4 bin memur, personel, bekçi ve işçi alımı yapılacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

DSİ ve OGM'ye 4 bin memur, personel, bekçi ve işçi alımı yapılacak

DSİ ve OGM bünyesine kamu personeli ve işçisi alımları için açıklama geldi. En az 4 bin civarında personel alınacak.

Bekçi Alımı 19 Ara 2023 0
DSİ ve OGM'ye 4 bin memur, personel, bekçi ve işçi alımı yapılacak

DSİ ve OGM'ye memur ve işçi alımı yapılacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı 7 bin 158 personel ve işçi alımı yapacağını duyurdu. 2024 yılında yapılacak personel alımı için müjdenin gelmesinden sonra en merak edilen konu, DSİ ile OGM'ye yapılacak personel alımları oldu.

BAKAN YUMAKLI NE DEDİ?

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"982’si ziraat mühendisi olmak üzere 1.422 mühendis, ayrıca veteriner hekim, destek personeli, büro personeli, tarım işçisi ve diğer ünvanlarda 5.736 olmak üzere 7.158 personel alımı yapılacaktır"

OGM VE DSİ'YE PERSONEL VE İŞÇİ ALIMI

Söz konusu personel alımının büyük çoğunluğu DSİ ile OGM'ye yapılacak. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile Orman Genel Müdürlüğü bünyesine büro memuru, orman muhafaza memuru, bekçi, temizlik personeli, güvenlik görevlisi, işçi kadrolarına alım yapılacak.

Söz konusu personel alımlarına en az ilkokul mezunları arasından personel alımı yapıalcak. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, kamusal haklardan mahrum olmayan, atanacağı kadronun gerektirdiği işleri yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmayan adaylar arasından atama yapılacak.

Personel alımı ilanlarının 2024 yılında geleceği ve başvuruların hem açıktan hem de merkezi atama yolu ile yapılacağına yer verildi. İlandan bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç