Borsada Hareketli Gün: En Fazla Para Girişi Çıkışı Olan Hisseler Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Borsada Hareketli Gün: En Fazla Para Girişi Çıkışı Olan Hisseler Açıklandı

Borsada bugün oldukça hareketli bir gün oldu ve gün rekor seviyeden kapandı. Bazı hisselerde ise bugün önemli para giriş ve çıkışları oldu.

Borsa 4 Ağu 2022 20:35 1
Borsada Hareketli Gün: En Fazla Para Girişi Çıkışı Olan Hisseler Açıklandı

Borsada en fazla para girişi , en fazla para çıkışı olan hisseler açıklandı.

Borsada her gün yüz binlerce işlem yapılıyor. Birçok hisseye para girişi olurken birçok hisseden de para çıkışları olmaktadır. Para girişleri ve çıkışları hisselerin kaderlerini çizerken yükselişler , düşüşler buna göre görülüyor. 

Finnet2000.com adlı siteden alınan verilere göre bazı hisselere geçen günlere göre daha fazla para girişi olduğu görüldü. Bir sıralama yapıldığında ise ilk sırada ülker adlı hissenin yer aldığı görüldü. Ü.. hissesinde bugün yüzde 7.31 'lik yükseliş görülürken yüzdelik dilimde değişim miktarı 555 seviyesinde gerçekleşti. 

Ü..r hissesini ikinci sırada inves adlı hisse takip etti. Günü yüzde 0.90 yükselişle kapatan İ..s adlı hissede yüzdelik işlem adeti değişimi ise yüzde 315 seviyesinde oldu. 

Bu tablolara da baktığımıza hisselerde değişimler sadece para girişi ya da para çıkışı ile olmaz. Borsada hisselerin artıp azalmaları çok farklı parametrelere sahiptir. Para girişi çıkışı da bunlardan biridir ancak tek kriter bu değildir. Bu nedenle kişilerin borsada işlem yaparken buna dikkat etmesi, bunu göz önünde tutması gerekmektedir.

BİST 100 REKOR KIRDI

Borsa İstanbul 100 endeksi bugün 2723 seviyesinden günü kapatarak tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com borsa, hisse, emtia, kripto paralar konusunda yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Neden yatırımcı yanıltılıyot,en fazla para girişi ALBARAKA öylemi hadi oradan sahtekarlar lMKB son 10 yılına bakın ne bok yemiş ALBARAKA, sadece yatırım cı dolandırıyor ,eylül ayının ilk haftasına bir bakın yasa,körmüsünüz deyyuslar,uzak durun bu dümbük ALBARAKA dan,hatta satılsın hıristiyan lara onlar daha ahlaklı ve dürüst