5 ayda değişmeyen Akenr hissesi, 1 ayda fırladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

5 ayda değişmeyen Akenr hissesi, 1 ayda fırladı

5 ayda hiç yükselmeyen hisse, son 1 ay içinde ciddi şekilde yükselişe geçerek rekor kırdı.

Borsa 16 Nisan 2024 0
5 ayda değişmeyen Akenr hissesi, 1 ayda fırladı

Tavan tavan giden Akenr hissesi bugün de tavan oldu.

Borsa'da yaşanan düşüş bazı hisseleri etkilemedi. Son 1 ayda ciddi şekilde yükselişe geçen Ak Enerji hissesinden gelen son dakika bilgilerine göre hissenin kısa sürede yine tavan olduğu görüldü. ! ayda yüzde 240 yükselen hisse, kısa sürede yine tavan oldu.

2023 yılında 4.2 TL seviyesinde olan, son 5 ayda hemen hemen hiç değişmeyen hisse, 1 ay içinde ciddi şekilde yükselerek tavan tavan gidip yüzde 250'ye yakın değer kazandı.

16 Ekim 2023 tarihinde 5.50 TL olan hisse, 13 Mart 2024 tarihinde, yani 5 ay sonra 5.34 TL seviyesindeydi. 5 ay boyunca bu aralıkta seyreden Akenerji hissesi, son 1 ay içinde 5.34 TL seviyesinden 21.94 TL seviyesine kadar çıkarak rekor yükseliş kaydetti.

İşte son 6 ayda yaşanan yükselişin grafiği:

SORUMLULUK REDDİ BEYANI: Tüm veriler ve bilgiler, yalnızca bilgilendirme amacıyla "olduğu gibi" sağlanmış olup alım satım amaçlı veya finansal, yatırım, vergi, yasal, muhasebe ya da diğer konularda tavsiye niteliğinde değildir. Lütfen her türlü alım satım işleminden önce fiyatları doğrulamak için aracı kurumunuza veya mali temsilcinize danışın. Finans7; yatırım danışmanı, mali danışman ya da hisse senedi aracısı Finans7 . Veri ve bilgilerin hiçbiri, bir menkul kıymetin ya da finansal ürünün satın alınmasına, satılmasına veya tutulmasına yönelik Finans7 tarafından yapılan bir yatırım tavsiyesi, teklif, öneri ya da talep değildir. Google herhangi bir yatırımın tavsiye edilebilirliği veya uygunluğu konusunda herhangi bir taahhütte bulunmaz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç