Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Türkiye'de yılın en iyi arabası belli oluyor: İşte finale kalan 7 araç

Taşıt 21 Nisan 2024 2
Türkiye'de yılın en iyi arabası belli oluyor: İşte finale kalan 7 araç

Türkiye'de yılın otomobilinde finale kalanlar belli oldu.

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından her sene düzenlenen Türkiye'de yılın otomobili yarışmasında bu sene heyecan dorukta. 9. defa düzenlenecek seçimde ilk olarak 28 aday yarıştı ve bu yarışanlar arasından sıyrılan 7 araç finale kaldı.

Finalistlere baktığımızda birbirinden güzel arabaların olduğu görülüyor. OGD Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Sandık konu ile ilgili ytaptığı son dakika açıklamasında organizasyonun her sene otomotiv sektöründe büyük bir heyecan yarattığını ve bu sene de geçen senelerde olduğu gibi oldukça çekişmeli bir seçim süreci olduğunu söyledi.

Sandık yaptığı açıklamada tüm finalist modellerin yüksek kaliteli ve özellikleri ile üyeler arasında zorlu bir tercihe neden olacağını sözlerine ekledi.

Sandık konu ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında bu sene dokuzuncsu düzenlenecek yarışma ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Önceki yıllarda tatlı bir çekişmeye ve heyecana sahne olan bu organizasyon bu yıl da büyük çekişmeye sahne olacak. Hepsi birbirinden değerli otomobiller arasında seçim yapmak için üyelerimiz çok zorlanacak”

İşte Türkiye'de yılın otomobili sıralamasında finale kalan araçlar: (Sizce en yii araç hangisi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

1. BMW 5 Serisi

2. Chery Tiggo 8 Pro

3. Hyundai Ioniq 6

4. Mercedes-Benz E Serisi

5. Renault Austral

6. Togg T10X

7. Toyota C-HR

GEÇEN SENE KİM OLMUŞTU?

Geçen sene aynı yarışmada kazanan Nissan'ın X-Trail model aracı olmuştu.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 15 Gün Önce
Toyota chr
Ziyaretçi 16 Gün Önce
Arabalar ikiye ayrılır. Mersedes ve diğerleri. Merso candır, özellikle E serisi
;