Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOKİ Konutu Önünde 4 Milyon TL'lik Tesla Model X Araba

TOKİ Başvuru 30 Eylül 2022 11:32 1
TOKİ Konutu Önünde 4 Milyon TL'lik Tesla Model X Araba

TOKİ evi önünde Tesla Model X.

Dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın araba fiyatları Türkiye'de ciddi fiyatlara satılıyor. Özellikle dolar kurunun 18.50 TL'yi aşmasından sonra gelen art arda zamlarla Tesla araçlar çok ciddi fiyatlara satılmaya başlandı. 

Üretildiği Amerika'da 112 bin 590 dolara satılan Tesla Model X , Türkiye'de resmi olmayan rakamla 4 milyon 325 bin liraya satılıyor. Peki bunu neden anlattık.

Bugün servis edilen fotoğraflar nedeniyle. Bugün TOKİ evlerinin nasıl görüneceğine ilişkin son dakika haberi geldi. Gelen haberde TOKİ 2+1 ve 3+1 evlerin dış görünümlerinin nasıl olacağına ilişkin bilgi verildi ve Türkiye'nin diğer illerinde aynı şekilde yapılan evlerden resimler paylaşıldı.

BİR FOTOĞRAF DİKKAT ÇEKTİ

Paylaşılan fotoğraflardan biri bugün dikkat çekti. Afyon Sinanpaşa Kılıçdarslan 'da bulunan TOKİ evlerine ait bu fotoğraf şu şekilde:

Bu fotoğrafta evlerden daha önce evlerin önünde duran arabalar dikkat çekiyor. Özellikle beyaz araba. Tesla'nın Model X markası olduğu görülen arabanın şu anda Türkiye fiyatı 4 milyon liranın üzerinde.

TOKİ 1 MİLYON ARSA SATACAK

TOKİ 250 bin sosyal konutla birlike 100 bin arsa satacaktı. Ancak yoğun şekilde talep olması nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan , 1 milyon arsa satışı olacağını söyledi. Vatandaşların kendi evlerini yapmalaır için satılacak arsalar için başvurular 10 Ekim'de başlayacak. Başvuru başladığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İnsanda vizyon olmayınca 😂
;