Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Turkcell 30. yıl hediyesi açıklandı: Tüm kullanıcılara büyük ödül

Turkcell 30. yıl hediyesi açıklandı: Tüm kullanıcılara büyük ödül

Türkcell'den 30. yıl hediyesi.

Bu sene 30. kuruluş yıldönümünü kutlayan Turkcell, bir son dakika açıklamasında bulundu ve yapılan açıklamada mesaj gönderen tüm kullanıcılara, mevcut paketleri kadar bir hediye verileceğini duyurdu. Peki Türkcell 30. yıl hediyesi nedir? Turkcell hediyesi nasıl alınır? İşte konu iel ilgili gelen son dakika bilgileri.

"1994’te cep telefonundan ilk ‘Alo’ ile iletişim teknolojilerinde yeni bir dönem başlatan Turkcell, 30. yıl hedeflerini açıkladı. Turkcell, liderliğini korumayı ve ‘teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonunu büyütmeyi hedefliyor" ifadeleri ile 30. yılı kutlayan Turkcell, mesaj atan herkese kampanya düzenlediğini açıkladı.

NEREYE MESAJ GÖNDERİLECEK

Turkcell tarafından konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında, düzenlenen 30. yıl kampanyası kapsamında "30YIL" yazıp 2222'ye SMS olarak mesaj gönderen abonelerin, paketlerindeki haklarını ikiye katlayacağını duyurdu ve herkesin buna başvuru yapması gerektiğini bildirdi.

MESAJI ATTIK VE TEST ETTİK: DOĞRU

Söz konusu mesajı Turkcell'e gönderdiğimizde karşılığında aşağıdaki gibi bir mesaj gelmektedir:

"Turkcell den 30. Yil Kampanyasi! Kampanya kapsaminda bir ay gecerli olacak sekilde yurt ici her yone 2000 DK, 1000 SMS, 25 GB hediyeleriniz hattiniza tanimlanmistir. Tanimlanan tum hediye paketlerinizi Turkcell uygulaması uzerinden goruntuleyebilirsiniz: https://dijital.li/kAa0x Gule gule kullanin"

Özetlemek gerekirse söz konusu kampanya geçerlidir ve bu şekilde mesaj gönderdiğinizde paketiniz iki kat artmaktadır. Sizce bu kampanya yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 14 Gün Önce
30 Yılınız kutlu olsun
;