Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Şüpheli Yakalanmamak İçin Polisin Kafasına Taş Attı: Polis Memuru Şehit Oldu

Son Dakika 24 Nisan 2022 08:59 0
Şüpheli Yakalanmamak İçin Polisin Kafasına Taş Attı: Polis Memuru Şehit Oldu

İstanbul'dan son dakika haberi: İstanbul Fatih'te meydana ghelen feci olayda polis memuru, hakkında yakalama kararı olan bir kişinin evine gitti ve evinin önünde beklemeye başladı. Hakkında yakalama kararı çıkarılan şahıs ise teslim olmamak için polis memurunun başına sert bir cisim attı. Başına sert cisim isabet eden polis memuru, ikinci katın merdivenlerinden aşağı düştü. İkinci katın merdivenlerinden aşağı düşen polis memuru Zafer Mat , doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 

 

İstanbul'un Fatih İlçesi'nde meydana gelen feci olay tüm Türkiye'yi üzdü. Gelen son dakika bilgilerine göre Fatih İlçesi'nde bir apartman binasında oturan ve hakkında yakalama kararı bulunan şahsı yakalamak için polis memuru bölgeye gitti. Gece 2.30 sularında bölgeye gelen polisler, onun evinin önünde bekledi. Polis memuru Zafer Mat Balatta aranan şahsın evinin önünde beklerken hakkında yakalama kararı olan kişi, polis memurunun kafasına sert bir cisim fırlattı. Atılan sert cismin kafasına çarpması sonucu polis memuru Zafer Mat, ikinci kat merdivenlerinden aşağı doğru düştü.

 

Polis memurunun düştüğünü gören mesai arkadaşları hemen durumu 112 acil sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini bölgede yaptıkları yaralı polis memurunu hemen Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Ambulansla hastaneye kaldırıldığı sırada sağlık personelleri, polis memurunun bilincinin kapalı olduğunu söyledi. Sert cisim darbesi ve düşmenin etkisi ile başının çeşitli yerlerinde darbeler alan polis memuru, hastanede doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu. 

 

Olay sonrası bölgeden kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;