Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Kripto paraya şok haber bile etki etmedi

Kripto Paralar 25 Şubat 2023 16:53 0
Son dakika: Kripto paraya şok haber bile etki etmedi

IMF'den şok kripto para açıklaması geldi.

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı bir son dakika açıklamasında bulundu. Kristalina Georgieva yaptığı açıklamada kripto paraların yasaklanmasının hala gündemde olan bir konu olduğunu ve bunun gözartı edilmemesi gerektiğini söyledi.

Bugün Hindistan'da düzenlenen G20 toplantısında Güney Asyalı komşuları Sri Lanka, Bangladeş ve Pakistan'ın COVID-19 salgını ve Rusya-Ukrayna savaşının neden olduğu ekonomik yavaşlama  olduğuna yer verildi. 

Dünyanın en büyük iki taraflı alacaklısı olan Çin, Cuma günü büyük ekonomiler grubunu küresel borç sorunlarının nedenlerine ilişkin adil, nesnel ve derinlemesine bir analiz yapmaya çağırdı. krediler. “Devlet tarafından desteklenen merkez bankası dijital para birimleri ile istikrarlı madeni paralar ve özel olarak ihraç edilen kripto varlıkları arasında ayrım yapmalıyız.” diyen Georgieva dikkat çeken ifadeler kullandı.

IMF İdari Direktörü Kristalina Georgieva, Hindistan Maliye Bakanı Nirmala Sitharaman ile yuvarlak masa toplantısına başkanlık ettikten sonra gazetecilere verdiği demeçte, "Borçların yeniden yapılandırılması konusunda, hala bazı anlaşmazlıklar olsa da, şimdi tüm kamu ve özel alacaklıların görüştüğü küresel ülke borcu yuvarlak masa toplantımız var"

KRİPTO PARALARDA SON DURUM NEDİR?

Kripto para piyasasından alınan son dakika bilgilerine Bitcoin 23 bin 21 dolar seviyesinde seyrediyor. Ethereum ise 1600 dolar seviyesinde seyrediyor. Söz konusu açıklama kripto paralarda bir düşüşe neden olmadı.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;