Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Bitcoin uzun süre sonra ilk defa sert düştü

Son dakika: Bitcoin uzun süre sonra ilk defa sert düştü

Bitcoin çakıldı: Neden düşüyor?

Kripto paralar ile ilgili son dakika haberi. Gelen bilgilere göre Bitcoin'in dakikalar içinde sert şekilde düştüğü ve son haftalardaki yükselişin yerini düşüşün aldığı görülüyor. Peki Bitcoin neden düşüyor? Alt coinler neden düşüyor? İşte gelen son dakika bilgileri.

Gece saatlerinde 1 Bitcoin fiyatı 2 milyon 352 bin lira seviyesinden işlem görürken hızlı şekilde yaşanan düşüş ile 1 Bitcoin'in fiyatı 2 milyon 172 bin liraya kadar gerileyerek 150 bin liradan fazla değer kaybetti. Dolar bazında baktığımızda gece 72 bin dolar seviyesinde seyreden BTC'nin hızlı bir düşüşle 67 bin 403 dolara kadar gerilediği görülüyor. Yaşanan ani düşüş, altcoinlere de yansıdı.

Altcoinlerde daha fazla düşüş yaşanırken son haftalarda kripto para borsasına giren vatandaşlar, yaşanan düşüşle zarar gördü.

DİĞER COİNLER

En büyük ikinci kripto para olan Ethereum fiyatı 3 bin 900 dolar seviyesinden hızlı şekilde düşerek 3 bin 676 dolara kadar geriledi.

Solana, diğer kripto paralardan ayrıştı ve BTC düşerken yüzde 6'ya yakın yükseldi ve 177 dolara kadar çıktı.

Doge 0.16 dolara gerilerken XRP fiyatı 0.635 dolara geriledi.

Yaşanan düşüşün en büyük nedeni olarak kar satışları gösteriliyor. Kısa sürede aralıksız şekilde yükselen ve nefes almadan 73 bin dolara kadar çıkan Bitcoin'de kar satışlarının geldiği ve yaşanan düşüşün kar satışlarından kaynaklandığı, uzun süredir Bitcoin'in yapmadığı düzeltmeyi yaptığı bildirildi.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;