Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Şanlıurfa'da muhtarlık yarışı kanlı bitti: 1 ölü 4 yaralı

3.Sayfa 18 Mart 2024 0
Şanlıurfa'da muhtarlık yarışı kanlı bitti: 1 ölü 4 yaralı

Şanlıurfa'da muhtarlık tartışması kanlı bitti.

Urfa Harran İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Böglede Konacık Mahallesinde önceki akşam bir kavga meydana geldi. İddialara göre akşam saatlerinde mevcut muhtar Mehmet Göçer ile aynı mahallede oturmakta olan ve akraba oldukları öğrenilen Kiraz ailesinin bireyleri arasında seçim kavgası çıktı.

AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ

Diğer aileden de bir kişinin muhtar adayı olması sonucu meydnaa gelen kavga kısa sürede büyüdü ve taraflar önce tekme tokatla, daha sonra taş ve sopalarla birbirine saldırdı. Taraflar hırsını alamayınca silahlarına davrandı ve silahlı saldırı sonucu 46 yaşındakl Ali Kiraz ile birlikte 4 kişi yaralandı.

1 ÖLÜ 4 YARALI

Mahalle sakinleri durumu hemen sağlık ile jandarma ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk müdahalede kanlar içinde yerde kalan Ali Kiraz'ın hayatını kaybettiğini tespit ederken yaralanan diğer 4 kişi, bölgede yapılan ilk müdahalelerinden sonra ambulansla yakındaki hastanelere kaldırdı.

Hayatını kaybeden Ali Kiraz'ın cansz bedeni ise savcı ve olay yeri incelemesinden sonra Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

EVLERİ ATEŞE VERDİLER

Korkunç olay sonrası mahallede bazı evlerde bir anda yangın çıktı. Kundaklama sonucu çıkan yangın için bölgeye itfaiye ekipleri çağrıldı ve yangın kısa sürede söndüürldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Muhtar ve 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;