Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sağlık Bakanlığı ve kamu hastanelerine mülakatsız personel alımı (Güvenlik, tıbbi sekreter, temizlik, sağlık teknikeri )

Sağlık Bakanlığı ve kamu hastanelerine mülakatsız personel alımı (Güvenlik, tıbbi sekreter, temizlik, sağlık teknikeri )

Sağlık Bakanlığı ve kamu hastanelerine personel ve işçi alımı yapılacak.

Hastane personel alım ilanları geldi. Sağlık Bakanlığı ve üniversite hastaneleri tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile personel alımı yapılacağına yer verildi. Yayımlanan ilanlara baktığımızda başvuruların 25 Mart tarihi ile başladığı görülüyor. Bizde bu yazımızda başvurusu başlayan ilanların başvuru detaylarına yer verdik. İşte detaylar...

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.  

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.  

-Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.  

- Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamak veya askerliğini yapmış olmak, fiilen askerlik görevinde bulunmamak yahut ertelemiş olmak, göreve başlamasına engel hali bulunmamak.

KADROLAR

Sağlık Teknikeri,

Mühendis,

Diyetisyen,

Güvenlik Görevlisi,

Temizlik Görevlisi,

Büro Personeli

Teknisyen,

Tıbbi Sekreter

İLANLAR

Selçuk Üniversitesi personel alım ilanı için TIKLAYIN

Yalova Üniversitesi personel alım ilanı için TIKLAYIN

Sağlık Bakanlığı personel alım ilanı için TIKLAYIN

Kadın erkek adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;