Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Okan Buruk'tan Süper Kupa Maçı Öncesi Flaş Açıklamalar!

Spor 6 Nisan 2024 0
Okan Buruk'tan Süper Kupa Maçı Öncesi Flaş Açıklamalar!

Türk futbolu yarın oynanacak Süper Kupa'ya kitlenmiş durumda. Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk ve Fernando Muslera da Turkcell Süper Kupa Finali’nde Fenerbahçe ile oynanacak maç öncesinde basın toplantısı düzenledi. Dev derbiye U19 takımı ile çıkacak olan Fenerbahçe ise Şanlıurfa'daki basın toplantısında yer almadı.

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, kendisine yöneltilen ''Fenerbahçe'nin nasıl bir kadroyla geleceği Galatasaray'ı etkiledi mi?'' sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

''Biz mutluyuz, iyi çalıştık. Bizim için önemli bir karşılaşma. Rakip takım hakkında yorum yapamam."

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

''Şanlıurfa'da olmaktan dolayı çok mutluyuz. Ne kadar heyecanlı olduklarını gördük, bu da beni heyecanlandırdı. İki takımın da burada beraber olması çok daha güzel olurdu. Bu şehir büyük takımlara özlem duyuyor. Hem de maçın gelirleri deprem bölgesine bağışlanacaktı. Biz görevimizi yapmak için buradayız. Yarın ne olacağını tam bilmiyoruz ama kendi üzerimize düşeni yapmak için hazırız. Yarın sahaya çıkıp bekleyeceğiz."

Okan Buruk, kendisine yöneltilen ''Maça nasıl motive oldunuz. Tartışmalar sizi nasıl etkiledi?" sorusuna ise şu şekilde yanıt verdi:

''Biz kendi işimize odaklandık. Yarın rakibimiz ne şekilde gelecek bilmediğimiz için şu an değerlendirme yapamıyoruz. Burada bir arada olup yarın Fenerbahçe ile oynamayı çok isterdik. Biz ne gerekiyorsa yapacağız. Şu anda bir şeyler söylemek benim için zor. Ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Yarın Fenerbahçe'nin hangi oyuncularla geleceğini bilmiyoruz. Yarın maçtan sonra bunlarla ilgili konuşmak daha doğru olur."

Tecrübeli teknik direktör, ''Fenerbahçe bir sürpriz yapıp as kadrosuyla maça çıkar mı?'' sorusunu şu şekilde cevapladı:

''Öncelikle tabii ki biz bir program yapmıştık. Ona devam ettik. Rakibin buraya gelip gelmemesi, kimle çıkacağını düşünmeden geldik. Programımızı nasıl bundan önce tasarladıysak öyle ayarladık. Buraya tam kadro geldik. Bunun dışında bir şey düşünmedik. Sahada bizi ne bekliyorsa hazırlandık. Yarınla ilgili ne olacak bilmiyoruz. Biz üzerimize düşen görevi sahaya çıkarak yapacağız."

Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek maç yarın saat 21.30'da başlayacak. Fenerbahçe, dev derbide U19 takımıyla mücadele edecek.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;