Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Nazilli'de kontrolden çıkan kamyonet takla attı: 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Yaşam 11 Nisan 2024 0
Nazilli'de kontrolden çıkan kamyonet takla attı: 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Son dakika: Nazilli'de kontrolden çıkan kamyonet takla attı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinden bir son dakika haberi geldi. Kontrolden çıkarak takla atan kamyonette bulunan 29 yaşındaki Aysu Öncel hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Nazilli ilçesi Aydın - Denizli Karayolu üzeri Organize Sanayi Kavşağı mevkiinde gece saatlerinde meydana geldi. Aysu Öncel yönetimindeki kamyonetin henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyeti kayboldu. Bir anda savrulan ve hakimiyeti kaybolan kamyonet, yol kenarındaki refüje çarpıp takla attı. Araç sürücüsü Öncel, araçtan yola fırlayarak olay yerinde hayatını kaybederken, yolcu konumunda bulunan M.C., C.A. ve T.A. ise yaralandı.

Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, bölgeye gelen Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekibinin çalışmalarının ardından Öncel'in cansız bedeni Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;