Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

LC Waikiki ve Koton 6-7 Bin TL Maaşla 600 Personel Alımı: İşte LCW ve Koton İş İlanları Başvurusu 2022

İş İlanları 11 Tem 2022 23:10 0
LC Waikiki ve Koton 6-7 Bin TL Maaşla 600 Personel Alımı: İşte LCW ve Koton İş İlanları Başvurusu 2022

LCW ve Koton personel alımı ilanı yayımladı: İşte iş başvurusu.

Türkiye'nin en büyük mağaza zincirlerinden olan Koton ile LCW , art arda yayınladıkları ilanlarda en az ilkokul mezunlarından yüzlerce personel alımı yapacaklarını kamuoyuna duyurdu. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu personel alımlarının detaylarına yer verdik.

İŞKUR ve bir kariyer sayfası üzerinden yayımlanan duyurularda LC Waikiki kariyer sayfasında toplamda 110 pozisyon için 200 'den fazla personel alımı yaparken İŞKUR'da 3 pozisyon için 111 personel alımı yapıldığı bildirildi.

Koton tarafından yayımlanan ilanda kariyer sayfasından 172 pozisyon için 300'den fazla personel, İŞKUR2da yayımlanan duyuruda ise 4 pozisyon için 8 personel alımı yapıyor. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Koton ile LCW tarafından yayımlanan personel iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların öncelikle ikna kabiliyetinin olması gerektiği ifade edildi. Müşterilere odaklı şekğilde etkin şekilde çalışabilecek ve giyim sektöründe kariyer yapmayı hedefleyenler arasından yapılacak alımda genel şartlar şu şekilde:

Toptan Mağaza Satış Tecrübesi olan,

İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği yüksek,

Müşteri odaklı çalışabilen,

Diksiyonu düzgün,

Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,

Dış görünümüne özen gösteren,

Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek

Mağaza içinde çalışabilecek

Çalışmasına engel bir sağlık sorunu olmaması

ENGELLİ PERSONEL ALIMLARI DA YAPILIYOR

Yayımlanan ilanlara baktığımızda engelli personel alımı ilanlarının da yayımlandı ve engelli vatandaşların da başvuru yapabileceği kadrolar olduğuna yer verildi.

BAŞVURULAR İNTERNETTEN

Söz konusu personel alımlarına başvurular internet üzerinden yapılıyor. Başvuru yapacak adayların İŞKUR üzerinden esube.iskur.gov.tr adresine gitmesi gerekmektedir. İŞKUR üzerinden iş ilanları sayfasına giderek İŞYERİ UNVANI yazan kısma mağazanın adını yazıp ARA butonuna tıklayarak ilanlara gidebilirsiniz. 

Kariyer sayfası üzerinden yayımlanan ilanlara ise kariyer.net adresi üzerinden ulaşabilir, özgeçmiş oluşturarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

EVDEN PAKETLEME İŞİ VAR MI?

İki firma evde paketleme işi vermemektedir. Ancak firmaların alt mağazaları, evde paketleme işi için ilan sayfalarından duyuru yayınlamaktadır. İlanlar gelince haberdar olmak için mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;