Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Jandarma en az ilkokul mezunu 7250 uzman erbaş alımı yapacak Uzman çavuş başvuru ne zaman 2024

Uzman Erbaş Alımı 12 Ocak 2024 20:18 8
Jandarma en az ilkokul mezunu 7250 uzman erbaş alımı yapacak Uzman çavuş başvuru ne zaman 2024

Jandarma 7250 uzman erbaş alacak.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada Jandarma'ya 7 bin 250 uzman erbaş alımı yapılacağını söyledi.

Bakan Yerlikaya'dan geçen ay gelen bu açıklamadan sonra en merak edilen konu, ilanın ne zaman geleceği konusu oldu. Peki jandarma uzman erbaş alımı ne zaman yapılacak? Hangi branşlara uzman erbaş alımı yapılacak? İşte başvuruya ilişkin son dakika bilgiler ve uzman erbaş alımı başvuru detayları.

BAKAN NE DEDİ?

Bakan Yerlikaya şunları söylemişti: "Ülkemizi yaşamın her alanında yüksek hedeflere ulaştıracak Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa ediyoruz. Türkiye Yüzyılı’nın temelini oluşturan vizyon belgesinin 16 başlığından biri huzurdur. Huzurun sağlanması için de insan hak ve özgürlüklerinin, can ve mal güvenliğinin her türlü fiilî ve potansiyel tehdide karşı güvence altına alınması şarttır. Kutsal vatan toprağımızın dört bir yanında gece gündüz, yaz kış demeden kahramanca görev yapan güvenlik birimlerimizin yetenek ve kabiliyetini geliştirmek, personel sayısını artırmak adına da önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. 2024 yılında Jandarma Genel Komutanlığımıza 800 subay, 3.870 astsubay, 7.250 uzman erbaş alımı; Sahil Güvenlik Komutanlığımıza 30 subay, 110 astsubay, 600 uzman erbaş alımı; Emniyet Genel Müdürlüğümüze ise 10 bin polis alımı için kontenjan ayrılarak gerekli çalışmalar yapıldı. Şimdiden ülkemize, milletimize ve kurumlarımıza hayırlı olmasını diliyorum"

Başvuru şartlarının şu şekilde olması bekleniyor:

EN AZ İLKOKUL MEZUNU 7250 UZMAN ALINACAK

Bu açıklamaya baktığımızda jandarmaya lojistik ve komando branşlarında istihdam etmek üzere 7250 uzman erbaş alınacağı görülüyor. İlk ilanın Mart, ikinci ilanın ise Ağustos ayında gelmesi bekleniyor. İlan geldiğinde bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (8)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 2 Ay Önce
başvurular ne Zaman geliyor
Ziyaretçi 2 Ay Önce
başvuruyu ne zaman yapabiliriz
Ziyaretçi 2 Ay Önce
Başvuları nezaman başlıyor
Ziyaretçi 2 Ay Önce
Nerden başvuru yapicz
Ziyaretçi 3 Ay Önce
Gönüllü neden kabul edilmiyor yaş 36
;