Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İskenderun Demir Çelik hissesinde temettü müjdesi geldi ISDMR

İş Dünyası 28 Şubat 2024 0
İskenderun Demir Çelik hissesinde temettü müjdesi geldi ISDMR

Son dakika: İskenderun Demir Çelik temettü dağıtımı kararı aldı. Temettü ne kadar, ne zaman verilecek?

İskenderun Demir ve Çelik'ten Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na az önce bir bildirim yapıldı. Yapılan KAP bildirimine baktığımızda kar payı dağıtımı yapılacağına yer verildi. Peşin olarak dağıtılacak temettü için karar 27 Şubat tarihli Genel Kurulda alındı.

A Grubu, ISDMR(FARKLI GRUP) için 1 TL başına brüt 0.50 TL, net 0.45 TL temettü ödemesi yapılacak.

B Grubu, ISDMR için de 1 hisse başına 0.50 TL brüt, 0.45 TL net temettü dağıtımı yapılacak.

Söz konusu karar şu şekilde:

"Şirketimizin 27 Şubat 2024 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile; 2023 yılı faaliyetleri sonucu elde edilen karın dağıtımının ekli tablolarda yer aldığı şekilde gerçekleştirilmesi ve kar dağıtım tarihinin tek seferde olacak şekilde, Şirketin nakit projeksiyonu dikkate alınarak, Olağan Genel Kurul sonrası Yönetim Kurulu'nca belirlenmesi hususlarının 2024 yılı Mart ayında yapılacak Şirketimiz Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verilmiştir"

Kar payı ile ilgili detaylar için TIKLAYIN

NE ZAMAN ÖDENECEK?

Temettü kararı alındı ve Mart ayında bu karar, onaylanması için genel kurula sunulacak. Genel Kurula sunulacak kararın onaylanmasından sonra temettü ödeme tarihi belirlenecek ve hissesi olan yatırımcılara kar payı dağıtılacak. Kar payı ödeme tarihi belli olduğunda paylaşacğaız. Haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Sorumluluk reddi beyanı: Tüm veriler ve bilgiler, yalnızca bilgilendirme amacıyla "olduğu gibi" sağlanmış olup alım satım amaçlı veya finansal, yatırım, vergi, yasal, muhasebe ya da diğer konularda tavsiye niteliğinde değildir. Lütfen her türlü alım satım işleminden önce fiyatları doğrulamak için aracı kurumunuza veya mali temsilcinize danışın. Finans7.com; yatırım danışmanı, mali danışman ya da hisse senedi aracısı değildir. Veri ve bilgilerin hiçbiri, bir menkul kıymetin ya da finansal ürünün satın alınmasına, satılmasına veya tutulmasına yönelik Finans7.com tarafından yapılan bir yatırım tavsiyesi, teklif, öneri ya da talep değildir. F7 teknoloji herhangi bir yatırımın tavsiye edilebilirliği veya uygunluğu konusunda herhangi bir taahhütte bulunmaz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;