Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Friends'in Chandler Bing evinde ölü bulundu: Matthew Perry öldü mü, neden öldü?

Kültür Sanat 29 Ekim 2023 07:39 0
Friends'in Chandler Bing evinde ölü bulundu: Matthew Perry öldü mü, neden öldü?

Friends dizisinin başrolü, evinde ölü bulundu.

22 Eylül 1994 tarihinde ilk bölümü ile yayınlanan ve büyük beğeni toplayan komedi dizisi Friends'te başrol oynayan ve komik bir karaktere hayat veren Matthew Perry, geçtiğimiz saatlerde evinde küvette ölü halde bulundu.

Friends adlı dizide Chandler Bing karakterine hayat veren, sürekli olarak yaptığı soğuk esprilerle bazen güldüren bazen bezdiren ve dizinin sonunda Monica ile evlenerek ikiz bebek evlat edinereek müstakil eve taşınan karakter, dizide oldukça sevilmişti.

Bu karaktere hayat veren Matthew Perry, gerçek hayatında da samimi ve esprili bir karaktere sahipti. Gelen son dakika bilgilerine göre Perry, 54 yaşında hayatını kaybetti.

Matthew Perry'nin Los Angeles'ta bulunan evinde, küvette ölü halde bulunduğu bildirildi.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ve sağlık ekipleri incelemelerde bulundu. Sağlık ekipleri, Perry'nin öldüğünü doğrularken 54 yaşındaki aktörün ölüm nedeninin araştırılması için cansız bedeni adli tıp morguna kaldırıldı.

Henüz ünlü oyuncunun ölüm nedeni hakkında bir açıklama yapılmadı. Ancak vücudunda herhangi bir yabancı madde izine de rastlanılmadı.

19 Ağustos 1969 tarihinde Massachsetts kentinde dünyaya gelen Perry, eğlence dünyasına tiyatro oyunculuğu ve reklam filmleir ile adım attı. En büyük çıkışını ise 1994 ile 2004 arasında yayınlanan Friends adlı dizide yakaladı. 

Chandler Bing karakterine hayat veren Perry, burada sempatik halleri ile adından çokça söz ettirmiş ve büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;