Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emeklilerin 12 bin TL promosyon ödemeleri hesaplara yatıyor

Emeklilerin 12 bin TL promosyon ödemeleri hesaplara yatıyor

Emeklilere 12 bin TL promosyon ödemesi hesaplara yatıyor.

Emeklileri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada emeklilere 2024 yılından başlayarak 3 yıllık süre için 8 ile 12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi.

25 Mart 2024 tarihinde başlayan promosyon ödemesi başvurusuna baktığımıda müracaatların bankalara yapıldığı görülüyor. Bankalara yapılacak başvuru sonrası 28 MArt tarihinden sonra promosyon ödemeleri hesaplara yatırılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçen hafta yaptığı açıklamada emeklilerin banka promosyonu ödemelerinin 2 kattan fazla artırıldığını ve 8 ile 12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapılacağına yer verdi.

Geçen gün SGK'dan yapılan açıklamada ise ölüm aylığı alanlara 5 bin liralık promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi.

KİMLERE VERİLECEK?

Emeklilere verilecek promosyonda herhangi bir ayrım yok. SSK, Bağkur, EYT'li ve memur emelilerine verilecek promosyon ödemesi tüm emeklilerin hesaplarına yatırılacak.

BAŞVURU YAPILMASI GEREKİYOR

Promosyon ödemesi için başvuruların yapılması gerekmektedir. Vatandaşların bankaya giderek promosyon sözleşmesini güncellemesi gerekiyor.

REKOR BAŞVURU GELDİ

Gelen son dakika bilgilerine göre başvuruların başlamasından sonra 446 bin kişi Ziraat Bankası'ndan, 100 bin kişi ise Halkbank ile Vakıfbank'tan promosyonunu güncelledi.

ÖDEMELER YARIN

Başvurusunu bugüne kadar yapan vatandaşların promosyon ödemeleri 28 Mart tarihinden itibaren hesaplara yatırılacak.

ÖZEL BANKALARIN PROMOSYONU NE KADAR OLDU?

Özel bankaların promosyon rakamları ise 1 Nisan'dan sonra güncellenecek. Rakamlar güncellendiğinde bildirimle haberdar olmak için finans7 mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;